Gelecek kaygıları ve yalnızlığa karşı ne yapılabilir?

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
Merhaba. Birisine anlatamadigim icin rahatlamak icin açtım bu konuyu.
Evet biliyorum herkese bir dert verildi biliyorum ama benimki galiba hard seviyeden secilmis.
Universitede okuyorum gelecekte yapmak istedigim is belli ustune bilgsayardan grafik isleri ev tasarim proje isleri (AutoCAD 3DS max) ogrendim. Sonra da gitar ogrendim belki muzisyen olurum diye, ondan sonra da babamin eski insatci olmasi yuzunden insaat islerinden de profesyonel sekilde iyiyim. Sadece ev insa etmek duvar sivamak degil, komple evin suyu olsun elektrigi olsun her şeyini sorunluluk alarak yapacak kadar ozguvenim var. Son olarak 5 yıl boyunca aktif olarak boks yapiyorum. Fakat sorun hayatimda hiç kendi basima para kazanmadim hep calistim fakat babamin yaninda veya evde. Cok şey ogrendim cok yere gitdim o saydiklarimi ogrenmek icin ama yine hiç arkadasim veya sevgilim olmadi. Ustune neden hala gelecek kaygim var anlamadim. Arkadas artik umurumda degil kedilerim var bildigin kedi ile konusuyorum. Ciddi ciddi insanmis gibi ama fark ediyorum hep yalnizliktan. Oda umurumda değil her şeyin farkindayim tek korkum evlenemeden yaslanmak. Sadece kalbi guzel bir insan ariyorum. Bence benim eksiklerim:
1) Tipim duzgun değil biraz cirkinim.
2) Utangacligim.
3) İyi insan olmam ki ben iyi insan oldugumu dusunuyorum. (Tek basimayken bile kotuluk yapinca utaniyorsam veya yapamiyorsam iyi insanmisim.)

Bu makaleyi okunsa da okunmasa da şu anda birisine derdimi anlatmis gibi hissettim ve rahatladim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Birisine anlatamadigim icin rahatlamak icin açtım bu konuyu.
Evet biliyorum herkese bir dert verildi biliyorum ama benimki galiba hard seviyeden secilmis.
Universitede okuyorum gelecekte yapmak istedigim is belli ustune bilgsayardan grafik isleri ev tasarim proje isleri (AutoCAD 3DS max) ogrendim. Sonra da gitar ogrendim belki muzisyen olurum diye, ondan sonra da babamin eski insatci olmasi yuzunden insaat islerinden de profesyonel sekilde iyiyim. Sadece ev insa etmek duvar sivamak degil, komple evin suyu olsun elektrigi olsun her şeyini sorunluluk alarak yapacak kadar ozguvenim var. Son olarak 5 yıl boyunca aktif olarak boks yapiyorum. Fakat sorun hayatimda hiç kendi basima para kazanmadim hep calistim fakat babamin yaninda veya evde. Cok şey ogrendim cok yere gitdim o saydiklarimi ogrenmek icin ama yine hiç arkadasim veya sevgilim olmadi. Ustune neden hala gelecek kaygim var anlamadim. Arkadas artik umurumda degil kedilerim var bildigin kedi ile konusuyorum. Ciddi ciddi insanmis gibi ama fark ediyorum hep yalnizliktan. Oda umurumda değil her şeyin farkindayim tek korkum evlenemeden yaslanmak. Sadece kalbi guzel bir insan ariyorum. Bence benim eksiklerim:
1) tipim duzgun değil biraz cirkinim.
2) utangacligim.
3) iyi insan olmam ki ben iyi insan oldugumu dusunuyorum. (tek basimayken bile kotuluk yapinca utaniyorsam veya yapamiyorsam iyi insanmisim.)

Bu makaleyi okunsa da okunmasa da şu anda birisine derdimi anlatmis gibi hissettim ve rahatladim.
Teşekkürler.

Sadece yaşa hayat ayrıntılarda saklı diyenler var aksine hayat düz düşünme ile daha iyi olur benim de babam inşaatçı bende sporcuyum ve ne bir arkadaş ne bir karşı cinse ihtiyaç duymadım eğer bunları dert edersen hayat çekilmez olur beni yanlış anlama biraz ağır olabilir ama ama bunlar tipik ergen sorunları bence gayet de ergenlikten çıkmışsın hayatın toz pembe olduğu fikrini kim sana aşıladı bilmiyorum ama emin ol bu anlattığın şeyler bir hiç kimi insanlar yaşamadan ölüyor kiminin babası annesi yok kiminin suyu yemeği yok ama sen kendi derdine "hard" diyorsun eğer bunları düşünerek çok dertlıyim şansızım tribine gireceksen zaten hayatını yaşayamazsın günümüz kaliplarına kendini koyma sevgililik yakışıklılık iyi insan olmak gibi sendeki sorunun çok düşünme ve fazla sosyal medyada takılıp hayatla hiçbirebir kalmamaya bağlıyorum bir psikolog değilim dediklerimi saçma bulabilirsin umarsamayadabilirsin senin bileceğin iş gidip aynı dertlerle yakınıp hayattan keyif almamaya çalışabilirsin.

Kanka eğer tipim düzgün değil dersen, utangacım dersen ve bunları çözmek için adım atmazsan zaten işin yaş. Özgüvenli ol biraz, spor yap, yeni insanlarla tanış sana zor gelecek olsa da. Ve anladığım kadarıyla adam akıllı bir ilişki tecrübende yok. Kendini geliştirmediğin sürece, özgüvenli olmadığın sürece, bir erkek gibi olmadığın sürece emin ol kadınlarla birlikte olamazsın. Olsan dahi bu kısa süreli olacaktır. Kadınlarla tanışmaya çekinme, başta fazlaca red yesen bile tecrübelenmen lazım. Erken yaşlarda bunları yaşamamış olman biraz eksi ancak çözülemeyecek bir sorun değil. Ayrıca bir erkekte eşgale pek bakılmaz, zira davranışlar çok daha önemlidir. Yoksa keko erkeklerin yanında çok güzel kızlar görmezdik. Redpill felsefesini öğren ve uygula, gerçekten başarmak istiyorsan kendine gelirsin. Başarmak istemiyorsan da aynı sorunlarla bin tane konu açıp durursun. Erkeğin cinsel pazar değeri, statü, para, kişilik, fiziksel formudur.
Ve şunu da unutma kanka, bazıları RedPill'de bu muhabbeti yanlış anlatıyor, sen kadınlarla tanışmazsan ve ilişki kurmak istemezsen onlar sana fazla fazla gelmez.(Gold digger tayfa hariç.) Bradd Pitt olsan bile Türkiye'de gelmez. Zira Türkiye'de 10 erkekten 9'u kadınlara ilgi bastığı için her kadın kendini Angelina Jolie zannediyor. Yaşında daha genç, şimdiden evlenme derdine düşme. 30 yaşına geldiğinde eğer kendini geliştirmiş bir birey olursan zaten 20 yaşında uygun bir kadın bulup çok rahat evlenirsin. Bu süreçte de evlilik sözleşmesi yapmayı unutma. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı