Hasta Kargaya Ne Yapılabilir?

Bu karga daha yavru. Yavru karga da bulgur gibi şeyleri tüketmez. Gelip almazsalar sen bakabilirsin.

İmkanın varsa püre haline getirdiğin mamayı şırınga ile verebilirsin. Doyup doymadığını da kursağına dokunarak anlayabilirsin. Tabii şırıngayı boğazına sokmadan, mümkün oldukça dışarıdan tutman gerekiyor.

Mama yapımı hakkında internette rehberler mevcut.

Bu karga daha yavru. Yavru karga da bulgur gibi şeyleri tüketmez. Gelip almazsalar sen bakabilirsin.

İmkanın varsa püre haline getirdiğin mamayı şırınga ile verebilirsin. Doyup doymadığını da kursağına dokunarak anlayabilirsin. Tabii şırıngayı boğazına sokmadan, mümkün oldukça dışarıdan tutman gerekiyor.

Mama yapımı hakkında internette rehberler mevcut.
Az çok anlayan birini aradım o da söyledi bu tarz şeyler daha sonra dedi ki karga yavru ise yüksek ihtimal yuvadan düşmüştür uçmayı öğrenemeden ondan dolayı geziyordur etrafta seke seke. Babam ve annem asla almazlar kargayı. Annem evde hayvan beslemeye karşı. Zaten hayvanı balkonda bile zar zor tutabildim.

Az çok anlayan birini aradım o da söyledi bu tarz şeyler daha sonra dedi ki karga yavru ise yüksek ihtimal yuvadan düşmüştür uçmayı öğrenemeden ondan dolayı geziyordur etrafta seke seke. Babam ve annem asla almazlar kargayı. Annem evde hayvan beslemeye karşı. Zaten hayvanı balkonda bile zar zor tutabildim.
Eğer annesi onu bulamazsa yaşama şansı çok az. Geçen yaz balkona güvercin yavrulamıştı. Balkonun zeminine kağıt serip uçmayı öğrenene kadar dokunmamıştım iki yavruya. Ama anneleri vardı gelip besleyen. Eğer tekse işi zor. Senin bakman gerek, yoksa ölür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı