Gelecekte nasıl bir ebeveyn olurdunuz?

Carven

Hectopat
Daha fazla  
Evet gelecekte anne veya baba olursanız çocuklarınıza nasıl bir ebeveynlik yaparsınız?

Bol bol kitap okumasını isterdim. Olabildiğince dışarıya çıkmasını engellerdim TikTokçu falan olur ıyy.

Çocuk evde siz ne yapıyorsanız onu yapıcak.Kendinizi doğru bir şekilde geliştirirseniz çocukta aynı yoldan gelir.

Çocuğun belli şeylere sahip olmasını, elindekilerle yetinmesini ve ihtiyacı arttığında daha iyisi için cabalamasini öğreten bir baba olurdum.

Relax ama disiplinli. Ne gevşek bir çocuk olacak ne de suratı 5 karış büyüyen albay çocuğu.

Bol bol kitap okumasını isterdim. Olabildiğince dışarıya çıkmasını engellerdim TikTokçu falan olur ıyy.
Neden engellerdiniz? Hayat dışarıda güzel efendim , çevremdeki ebeveynlere bakıyorum, çocuğun sitelerinin bahçesine tek hatta yanında abisiyle inmesine dahi izin vermiyorlar. Bana kalırsa çocukluk, özgürlük bu değildir.

Evdeki televizyonu kaldırırdım. İnterneti sökerdim. Ergenliğe girince anca internete girmesine izin verirdim. Benim annem ve babam bu hatayı yaptı ama ben asla çocuğuma bu hatayı yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…