Gelecekte nasıl bir ebeveyn olurdunuz?

Sert dürüst ve çevik yetiştirirdim insanlara bağlı olmamayı sert yapılı birisi olarak yetiştirirdim sosyal medyadaki saçma sapan şeyleri kendine alet edinmemesi için elimden geleni yapardım yukarda olduğu gibi sinirli duygularını kontrol eden ve de akıllı yetiştirirdim .
1662751613732.png

Manipülasyon yeteneğinin de üst düzeyde olması için ona uygun şekilde yetiştirildim. Bu gelecekte kendisine aşırı bir yarar sağlardı.
Gelenekler bir şeye yaramadığı için geleneklerden uzak bir şekilde yetiştirildim. Aşırı disiplin ile de diğer insanlardan üstün tutardım. Bu ne kadar uygulanabilir olduğu size kalmış bir şey. Doğru bir şekilde yaparsanız anti-komünist birini anti-kapitalist bile yapabilirsiniz.

Manipülasyon yeteneğinin üst düzeyde olması için ona uygun şekilde yetiştirirdim. Bu ona gelecekte büyük bir fayda sağlardı. Kendisini milliyetçi birisi olarak , sert, ciddi ve bağımsız biri olarak yetiştiririm.
Özellikle babamın bana yaptığı gibi TikTok, Instagram gibi platformlardan uzak bir şekilde büyütürüm.

Eskiden olsa bu soruya tonla cevap verirdim ama değişen düşünce yapım ve kişiliğimle şu an ne yapacağımı düşünemiyorum. İleri de nasıl birisi olacağıma bağlı. Ya da Ultra ergenlik hallerim bittiği ya da azaldığı zaman gelir buraya yazarım. :D

Tiktokçu olacağına asosyal olsun daha iyi.

Asosyal olacağına tiktokçu olsun ama mal olanlardan değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı