Gelecekte nasıl bir ebeveyn olurdunuz?

Sert dürüst ve çevik yetiştirirdim insanlara bağlı olmamayı sert yapılı birisi olarak yetiştirirdim sosyal medyadaki saçma sapan şeyleri kendine alet edinmemesi için elimden geleni yapardım yukarda olduğu gibi sinirli duygularını kontrol eden ve de akıllı yetiştirirdim .

Manipülasyon yeteneğinin de üst düzeyde olması için ona uygun şekilde yetiştirildim. Bu gelecekte kendisine aşırı bir yarar sağlardı.
Gelenekler bir şeye yaramadığı için geleneklerden uzak bir şekilde yetiştirildim. Aşırı disiplin ile de diğer insanlardan üstün tutardım. Bu ne kadar uygulanabilir olduğu size kalmış bir şey. Doğru bir şekilde yaparsanız anti-komünist birini anti-kapitalist bile yapabilirsiniz.

Manipülasyon yeteneğinin üst düzeyde olması için ona uygun şekilde yetiştirirdim. Bu ona gelecekte büyük bir fayda sağlardı. Kendisini milliyetçi birisi olarak , sert, ciddi ve bağımsız biri olarak yetiştiririm.
Özellikle babamın bana yaptığı gibi TikTok, Instagram gibi platformlardan uzak bir şekilde büyütürüm.

Asosyal olacağına tiktokçu olsun ama mal olanlardan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…