Gelecekteki iş imkanları nasıl olacak?

Hedefim derece yapmak ve İTÜ'de okumak. Bunun için de bir çok şeyi feda edeceğim bu yıl. Şimdiden günde 14 saatlere çıkan ağır bir programla çalışıyorum, ne kadar faydalı bilemem.
14 saat mi tutamıycam kendimi kusura bakmayın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14 saat seviyeniz ders olarak iyiyse sıkıntı yok ama orta seviye falansanız 8 saat ile başlayın sonra arttırın.

Hedefim derece yapmak ve İTÜ'de okumak. Bunun için de birçok şeyi feda edeceğim bu yıl. Şimdiden günde 14 saatlere çıkan ağır bir programla çalışıyorum, ne kadar faydalı bilemem.

İTÜ de iyi. 14 saat çalışabiliyorsan gayet güzel sadece üniversite için değil kişisel gelişim için de çok çalışmak oldukça faydalıdır helal olsun.

İTÜ de iyi. 14 saat çalışabiliyorsan gayet güzel sadece üniversite için değil kişisel gelişim için de çok çalışmak oldukça faydalıdır helal olsun.
Bugüne kadar zaten kişisel olarak yeterince kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, bu yıl ara verip kendimi tamamen derslere vereceğim.
14 saat mi tutamıycam kendimi kusura bakmayın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14 saat seviyeniz ders olarak iyiyse sıkıntı yok ama orta seviye falansanız 8 saat ile başlayın sonra arttırın.

4 ay önce başladım sıkı çalışmaya, şuan orta seviyedeyim. TYT bitti, şuan AYT başladım, TYT'de 80 net civarındayım şuanda. 2024'de 5 milyon kişi aynı anda gireceği için mecburuz bu kadar ağır çalışmaya :D

Bugüne kadar zaten kişisel olarak yeterince kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, bu yıl ara verip kendimi tamamen derslere vereceğim.

4 ay önce başladım sıkı çalışmaya, şu an orta seviyedeyim. TYT bitti, şu an AYT başladım, TYT'de 80 net civarındayım şu anda. 2024'te 5 milyon kişi aynı anda gireceği için mecburuz bu kadar ağır çalışmaya :D

Halledersin TYT netlerin iyi.

4 ay önce başladım sıkı çalışmaya, şuan orta seviyedeyim. TYT bitti, şuan AYT başladım, TYT'de 80 net civarındayım şuanda. 2024'de 5 milyon kişi aynı anda gireceği için mecburuz bu kadar ağır çalışmaya :D
Maşallah:)

90 net ve üzerine istediğin sürede ulaşamazsan dert etme 80 den 90 ve üstüne çıkmak en zor şeylerden biri bana göre ben 6 ay 80-90 aralığında kaldım sonra 90 ve üstüne sabitledim.

Biliyorsan yaparsın bu kadar filozof olup yoruma gidersen olmaz.
Teşekkürler hocam yardımlarınız için. Son bir sorum, sizce bilgisayar mühendisliği gibi teknolojik bölümler bir süre sonra gözden düşer mi? Mesela bir önce inşaat mühendisliği, eczacılık gibi bölümler tutuluyordu şuan o kadar popüler değil.

Teşekkürler hocam yardımlarınız için. Son bir sorum, sizce bilgisayar mühendisliği gibi teknolojik bölümler bir süre sonra gözden düşer mi? Mesela bir önce inşaat mühendisliği, eczacılık gibi bölümler tutuluyordu şuan o kadar popüler değil.
3 aşama Yükseliş- Duraklama- Düşüş bilgisayar mühendisliği 2 senedir ciddi bir yükselişte ve devam edecek sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı