Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarım erken ölmüşsündür yoksa hayatın boyunca çalışıp bir şeyler başarmaya çalışıp yaşlanınca pişmanlık duyacaksın ve sonra dünyadaki hayatın elinden alınacak koskoca 60 yıl boşunaydı bir şeyler icin çabalamak boşunaydı.
Hedefini biliyorum; ya çocuklara hayatı öğreteceksin ya da kendini geliştirip yazılımla uğraşacaksın. Tahminen ikincisini seçmişsindir, mantıklı olan da bu fakat diğer mesleğin her zaman kolunda bilezik olarak kalsın. Yerinde sayma hiçbir zaman, merak duygunu kaybetme. Araştırma yapmaktan çekinme, üşenme. Sen bu işlerden, hatta insanlara karşılıksız yardım etmekten zevk alan birisin. Bu özelliklerini kaybetme... Ileride bu yazdıklarımı gerçekleşmiş olarak, seni iyi bir yere gelmiş olarak görmek, yaşamak istiyorum. Her şeyden önce kendine olan güvenin seni bir yerlere getirecek, bunu unutma. Gelecekte hangi kararları verirsen ver, geçmişteki Bora hep arkanda