Gelin dertleşelim

1 yıldır platonik olduğum kıza açılamıyorum ve en kötüsü de benim kim olduğumu bile bilmiyor daha.
Konuşmazsan asla onunla olamayacaksın. Konuşursan da olmayacak diyorsan en azından pişman olmazsın.

Çok şükür 2yıl geçti iyiyim ama hayatta kendimde bir boşluk hissediyorum nedense boşluğa düşmüş gibi oluyorum yani onun dışında arkadaşlarım sürekli futbol muhabeti ediyor ayak uydurmayınca kendimi yalnız ve suçlu hissediyorum ayrılmaya çalışıyorum olmuyor fazla yufkayım herhalde bunu halletmem gerek.

Konuşmazsan asla onunla olamayacaksın. Konuşursan da olmayacak diyorsan en azından pişman olmazsın.

Haklısınız. Şansımı deneyeceğim olmazsa olmuyor sonsuza kadar beklemenin mantığı yok.

Herkesin dertlerini tek tek okudum, tabiki herkesin derti kendi için en büyüktür ama bendeki dertler say say bitmez... Bu da geçer deyip içime atabileceğim şeyler de değil çünkü hep benleler. Ailemle de konuşamıyorum üzülmesinler diye. Kendime yine her zamanki diyeceğimi diyeceğim. Her zaman daha kötü durumda olanlar var hâline şükret.

Hayattan zevk almıyorum, ailem arkamdan üzülmesin diye henüz yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…