Gelişim için amfi mi, prosesör mü daha mantıklı?

Mutlaka olmalı, Kulaklık çıkışı ile de amfiye bağlayabilirsiniz. Bir de onu deneyin.
şuan kulaklık çıkışı ile inputa bağlı. aux in e bağlayınca aynı şekilde ses çok yüksek oluyor.

1752010012811.png

Prosesörde öyle bir ayar yokmuş.

Araya bir volume pedal alsam olur mu?

Ama bu pedallarda bayağı pahalıymış.

şuan kulaklık çıkışı ile inputa bağlı. aux in e bağlayınca aynı şekilde ses çok yüksek oluyor.

Eki Görüntüle 2530800

Prosesörde öyle bir ayar yokmuş.

Araya bir volume pedal alsam olur mu?

Ama bu pedallarda bayağı pahalıymış.
Volume pedal olur. Pasif potans da kullanılabilir. Elektronikçiler size öyle bir kutu yapabilir bir fiyat sorun.

Hocam elektronikten anlarım. Lehim için havyam falan var. Komponentleri Çin'den alıp yapabilir miyim devre kurmama gerek yok mu?

Hocam, şimdi patch ayarlarında amfi sesini kısdım ve AUX'in ile denedim ses de aman aman bir fark yok. Dediğiniz gibi bir volume pedalı benzeri bir şey yapabilirsim o zaman AUX'inde kullanırım. Üstündeki exp. Pedalıyla da sesi kısabiliyorum ama bu sefer wah kullanamıyorum.

Volume pedal olur. Pasif potans da kullanılabilir. Elektronikçiler size öyle bir kutu yapabilir bir fiyat sorun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sanırım bahsettiğiniz olay bu hocam. çinden gerekli malzemeleri sipariş edicem. tamamlayınca buraya nasıl yaptığımla alakalı bir video veya yazı paylaşıcam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı