Gelişiyor muyum?

Gayet güzel bir gelişim var genetik olarak yatkınsınız 2-3 ay sonra güzel bir vücut olur 5 aydan falan sonra da Yunan Tanrı'sı olursunuz.
5 ayda vücut olmaz, zayıf olmasına rağmen 1 aya göre iyi gözüküyor. Düzenli şekilde 1 buçuk yıl 2 yıl yapsa ve ciddi şekilde kilo alıp kas kütlesi eklese bayağı iyi olabilir.

Merhaba 17 yaşındayım 1.80 boyum spora başladığım tarih 16 Kasım bu aralık 16'sında 1 ay olacak. Öncelikle spora başlamadan önceki kilom 54 falan tok karna 55.50 çıkıyordum. Spora başladıktan sonra yemeğe adandım. Şu an sabahları aç karna 58 çıkıyorum yemek yersem 61 buluyor. Bugün çektiğim fotoda galiba az da olsa geliştiğimi görüyorum. 1 ay bile olmadı cidden motivasyonum bayağı arttı. Fotoda ise şöyle sizce cidden gelişme var mı az da olsa? Ayrıca tabii ki 1 2 ayda süper kaslı olmayacağımı biliyorum. Sadece tavsiyenizi almak istiyorum.
İlk fotoğraf 16 Kasım'da çekilen 2. Si ise bugün çekilen. @Aras the Great

1 ayda kollarında güzel değişim var kol genetiğinde gayet güzel, ilk ayına göre ilerlemen gayet iyi ama zamanla o motivasyon yerini disipline bırakacak.

1 ayda kollarında güzel değişim var kol genetiğinde gayet güzel, ilk ayına göre ilerlemen gayet iyi ama zamanla o motivasyon yerini disipline bırakacak.

Hocam genetiğin iyi olması veya kötü olması çok önemli bir şey değil mi? Genetik kötü olursa gelişim olmayabilir galiba.
Sırtımda 1. Fotodan bu halime gelmiş.

Dosya Ekleri

• 5EE96F7A-286C-495B-AEFE-8BC52732FC4C.png
    5EE96F7A-286C-495B-AEFE-8BC52732FC4C.png
    940,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 44121F8B-9D0F-4BF5-AD00-71E162976830.png
    44121F8B-9D0F-4BF5-AD00-71E162976830.png
    928,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Hocam genetiğin iyi olması veya kötü olması çok önemli bir şey değil mi? Genetik kötü olursa gelişim olmayabilir galiba.
Sırtımda 1. Fotodan bu halime gelmiş.

Hocam bu sporun olayı zaten genetik, 1 senedir aynı idmanı atan aynı şeyleri yiyen aynı uykuyu alan iki insan hiç bir zaman aynı olmaz, kimisi hızlı büyür kimisi yavaş kimi (benim gibi) pazularını zor büyütür ama kimide hızlı büyütür hızlı gelişir. Kilo al falan diyenleri boş ver belkide hayatlarında hiç spor bile yapmamış insanlardır sana tavsiyem düzenli bir kaç ay devam etmen sonrasında istersen kreatin kullanman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı