Geliştirmek istediğim uygulama için fikir arayışı

Geliştirilecek uygulamayı kullanır mısınız?

• Evet Kullanırım

Oy: 2 40,0%
  • Hayır Kullanmam

Oy: 3 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

slim_shady

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,
Ben bir proje üzerine planlama ve geliştirme yapıyorum, projemin amacı oyun tutkunları ve oyunları bir arada toplayan bir topluluk uygulaması. Öncelikle hedefim kullanıcıların kişisel profillerini yaratması, oyunlar ile ilgili sayfaların olması ve bu sayfalarda kullanıcıların oyun hakkında geniş bilgi alması, oyunları inceleme, puanlama, yorum yapma ve kişisel listelerini oluşturup paylaşabileceği bir platform olması. Sonrasında takım ve topluluk kurma, benzer oyun zevkine sahip kişilerin bir araya gelmesi gibi özellikler eklemeye düşünüyorum. Böyle bir uygulamanın oyuncu gözünde kullanılabilir olup olmadığını sormak istiyorum. Anketi cevaplayarak bana yardımcı olabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Discord'un ekmeğini elinden almaya çalışıyorsunuz sanırım. 😄

Bence olabilir hocam. Benim de oyun incelemeleri ile ilgili bir web sitem vardı, 1 senedir aktif değil, tekrar arayüz vs. değiştirmesi yaparak hayata sokmayı planlıyorum. İstersen güçlerimizi birleştirelim :)

Amacım discord gibi bir platformdan geliştirmekten öte tüm oyunları bir arada bulunduran tek platform.

Amacım discord gibi bir platformdan geliştirmekten öte tüm oyunları bir arada bulunduran tek platform.
Söylemek istediğim, evet tutabilir bu proje. Hali hazırda insanlar Discord'da topluluklara katılarak oyun alanında sosyalleşmek istiyorlar. Sizin projeniz ise bir çeşit Oyun LinkedIn'i.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı