Gelmiş Geçmiş En iyi Futbolcu Kim?

Tarihin En İyi Futbolcusu Kim?

• Oy verenlerin toplamı
    81
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani Ronaldo yazmamıştın kardeşim? Yalancı ve karaktersiz insanları hiç sevmiyorum.

O zaman sevmediğin şeyleri neden yapıyorsun ?

Arkadaş şöyle yazmış.

"Bana göre" ibaresini kullanıp diğer insanların görüşlerinin bir değeri olmadığını düşünüp kendi düşünceni manipüle etmeye çalışıyorsun, lmao.

Sen ise ona böyle yanıt vermişsin.

Benim konum, istediğimi yaparım. Şimdi köşene çekilip Ronaldo posterlerine bakarak ağlayabilirsin.

Ben ne yazmışım.

Yanıt verdiğin kişi Ronaldo yazmadan ona o lafı ettiğine göre gayette aşırı bir alakası var.

Sen ne yazmışsın.

Hani Ronaldo yazmamıştın kardeşim? Yalancı ve karaktersiz insanları hiç sevmiyorum

Yani konuyu Ronaldoya çekmek için bizzat laf etmişsin. Bu da seni Ronaldo konusunda hater ve Messi konusunda fanboy yapıyor.

Konunun açılma amacı da bu.

Burada kaç kişi Pele, Maradona, Cruyff, hatta Zidane, hatta kimisi Brezilyalı Ronaldonun bile maçlarını onun zamanında izleyebilmiş ki ?

Arkadaş neden Ronaldo yok derken de ona verilen yanıt zaten iyice belli ediyor.

Çünkü o tarihin en iyi futbolcuları bazında değerlendirilebilecek bir yeteneğe sahip değil.

Konunu açılma sebebi bu ise size göre tarihin en iyi futbolcusu kimdir?

Kişilerin tercihlerine saygı duymak gerekiyor.

Farklı fikirlerden rahatsız olacak olsam "size göre en iyi futbolcu kimdir" sorusunu sormaz, 2-3 Messi videosu ile Messı'yi övme konusu açardım. Ama sen bunu anlayamayacak kapasitedesin belli ki. Yazık, sadece yazık. Muhattap olmazsan sevinirim.

Ronaldinho çok mütevazi bir futbolcu mesela Brezilyalı Ronaldo ve Pele içinde aynı soruyu sorunca onları söylemişti.
Bana göre En iyi savunma oyuncusu olarak Puyol,En iyi orta saha olarak Zidane derim bu arada.
Puyol gerçekten de tarihin en iyi savunmacısı olabilir, ama her ne kadar sevmesem de en iyi savunma oyuncusu adaylarından biri de Ramos. Ayrıca Van Dijk biraz daha tecrübe kazansın -büyük bir sakatlık geçirmezse- o da bu unvana aday olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…