Gen:Variant Zusy 4868 Virüsü

slayt

Hectopat
XP Home SP3 sürümümde internetten dosya indirdim. İlk Başta sildi güvenlik yazılımım ama sonra devre dışı bıraktım. Açtığımda saliseler içerisinde reset attı ve bilgisayarım açıldığında farem yanlış hareket ediyor. Yani; Bazen bazı yönde çok yavaş bazı yönde çok hızlı...Açmamdaki neden işimin olması...

Bilgisayarda hala kötü yazılım varmı? Ve nasıl düzeltilebilir? Aşağıdaki güvenlik yazılımları ile tarattım hiçbir kötü yazılım bulamadı...

1-) Coranti

2-) Norman Malware Cleaner

3-) Panda Anti-Rootkit

Şimdide Panda cloud antivirüs, Symantec antivirüs 2012 ve eset ile taratacağım. Eğer bulmazsa kötü yazılım olmayacağını düşüneceğim... Ne Yapmam Gerekiyor? Lütfen Yardım edin. Daha Yeni driver güncellemelerini yükledim. Sorun nerede ve nasıl düzeltilir?

yozlasdas çok! teşekkürler hemen denemeye gidiyorum. Ancak Coranti, norman ve panda ile taratmışım zaten. Bulması bence biraz olmayabilir gibime geliyor. Ancak İnşaallah ben yanılırım...

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı