Genç bir beatmaker olarak ne yapmalıyım?

Daha fazla  
Merhaba ben henüz işin başında olan bir beatmakerım. Bu işi hobi olarak yapıyorum. Mahlasım"stratechts".Elimde yaklaşık 35 tane beat var. Genelde hiphop tarzı beat yapıyorum. Hiphop içinden de Flex ve Battle tarzı yapıyorum.
Instagram'da kendi beat sayfamı açtım ve gelişmek istiyorum. 2 tane hiphop beat paylaştım ama hiphop beatlerinin çok ilgi görmediğini düşündüm. Bu yüzden takipçi toplamak için sayfalara beat hazırlama kararı verdim. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba, kendi beatlerinin üstüne söz yazmayı düşündün mü? Artık piyasada çok fazla beatmaker var, gerçekten fark edilmek için çok iyi işler yapıyor olup, aynı zamanda reklam vermek gerekiyor. Bu yüzden benim düşüncem beatlerini ücretsiz olarak yayınlamaman. Bunun yerine önce daha da gelişmeye bakıp ücretli projeler hazırlayabilir veya kendi beatlerine söz yazıp yayınlayabilirsin.

Bol şans 👊🏻

Merhaba, kendi beatlerinin üstüne söz yazmayı düşündün mü? Artık piyasada çok fazla beatmaker var, gerçekten fark edilmek için çok iyi işler yapıyor olup, aynı zamanda reklam vermek gerekiyor. Bu yüzden benim düşüncem beatlerini ücretsiz olarak yayınlamaman. Bunun yerine önce daha da gelişmeye bakıp ücretli projeler hazırlayabilir veya kendi beatlerine söz yazıp yayınlayabilirsin.

Bol şans 👊🏻

Merhaba, beatlerimin üstüne söz yazmayı düşündüm ama yapmayacağım. Ben işin mutfağında olmayı daha çok seviyorum.
Yaş kaçtı senin?
Yaşım 17.

Merhaba, beatlerimin üstüne söz yazmayı düşündüm ama yapmayacağım. Ben işin mutfağında olmayı daha çok seviyorum.

Yaşım 17.
Beatlerine baktım kendini geliştirmen lazım. Bende bu işe beat yaparak girmiştim. Şuan rap odaklı gidiyorum. En son yaptığım beati buraya bırakayım. Benimde yaşım 16
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beatlerine baktım kendini geliştirmen lazım. Bende bu işe beat yaparak girmiştim. Şu an rap odaklı gidiyorum. En son yaptığım beati buraya bırakayım. Benim de yaşım 16.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Henüz elimde bilgisayar yok telefon üzerinden FL Studio'dan yapıyorum beatlerimi.

O halde size tavsiyem beatleri geliştirmeye odaklanın. Geliştikten sonra zaten sosyal medya üzerinden ister ücretli ister ücretsiz daha kolay kitle toplarsınız.

Bol bol eğitim videosu izleyin, Facebook gruplarına katılın. İnanılmaz faydası oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı