@Semih Demir ne yazık ki şu bir gerçek. Kızlar; temiz, efendi, kendilerini gerçekten seven erkekleri istemiyorlar. Onlar daha çok "P*ç" erkeklerden hoşlanıyorlar. Ya ben sigara içen erkeklerden hoşlanan kız gördüm... (Ben arada sırada keyif için içerim, bir içici sayılırım yani.)
Madem dertleşiyoruz ben de bu 5 ay meselesini açmak istiyorum. Kız yalnızdı, geçen yıl takıldığı samimi arkadaşıyla sınıfta küsmüştü ve tek oturuyordu. Sınıftan güvendiğim başka bir kıza gidip onunla arkadaşlık yapmasını istedim ve kız kabul etti. Gerçekten onu ne kadar sevdiğime inandırmıştım bu güvendiğim kıza. Kız da bana yardımcı olacağını söyledi, boş vakit bulma konusunda. Neyse, bunlar bayağı iyi "kanka" oldular. Kız gittikçe benden soğumaya başladı, bu güvendiğim kız bunu farklı ortamlara sokmuş. Gittim güvendiğim kızla konuştum "Senin amacın ne?" diye sordum. Kız beni tersledi ve ben senin için uğraşamam dedi. Daha da konuşmadık. En son Snap atmaya başladığını öğrendim ve Snapchat hesabı kurdum. Snaplerini takip ediyordum; yediği, içtiği, yaptığı her şeyi atıyordu. En son bir erkekle fotoğraf attı ve kudurdum. O an anladım kardeş olarak gördüğüm kız, sevdiğim kızın tüm kişiliğini bozmuştu.
Bugün bir arkadaşım çok güzel bir laf söyledi, onu da yazmak istiyorum. "Kızlardan kardeş olmaz, ya arkadaş olur ya sevgili."