Genç işi araba önerisi

Hocam haftalarınızı verip araştırın, temiz bir E90 LCI 320i bulabilirseniz (ekstralı) tadından yenmez. Coupe isterseniz de E92 bakın derim. Veya F10 5 serisi kasalarda bakabilirsiniz fakat bu kasayı kullanmadım. E60 kasa isterseniz de aracın yaşını gözden çıkarıp 530-535 serisi düşük kilometre ve değişeni olmayan hiç olmadı motor kaputunda sıkıntı olmayan bir araç arayışına girmeniz çok önemli aksi taktirde fazla araştırmadan ikinci el model hayalindeki kasaları alıp hüsrana uğrayan ve bu modellere çamur atan insan çoktur. Bu dediğim modellerin temizleri elbette var, alın kullanın...

Merhaba, 1-1.4m arasına kendim binecek bir araba bakıyorum. Uçan kaçan, yazılım attırabileceğim bir şeyler arıyorum. İ20N'ler 0'ı 1.7m, 2.el 1.3-1.4m civarında. Civic ve polo olarak en çok tutulan modelleri tam bilmiyorum. Civic veya polo alıp doldurmak ne kadar tutar?

Hocam Civic'e yazilim atilmaz onu alirsin bir yassı kazan Varex icine bir 4 pioner eğer bende delilik var diyorsanız arkaya bir subwoofer caddede parlarsınız cidden. Buyuk sehirdeyseniz Varex yapmayin ya da kumandali yapin.

Vallahi benim de canım orj egzozdan falan I20n istiyor ama YouTube'da bazı videolarda polo falan deliyor o yüzden hızlı bir şeyler arıyorum.

Ben sanayi bagimlisiyim derseniz F30 falan da bakilabilir :D
O paralara E60 falan da var 180 beygir araba iyi kaçarda sanayi durumunu bilmiyorum hiç.

Merhaba, 1-1.4m arasına kendim binecek bir araba bakıyorum. Uçan kaçan, yazılım attırabileceğim bir şeyler arıyorum. İ20N'ler 0'ı 1.7m, 2.el 1.3-1.4m civarında. Civic ve Polo olarak en çok tutulan modelleri tam bilmiyorum. Civic veya polo alıp doldurmak ne kadar tutar?

Yazılım tarzı şeyler yapacaksan 1.4TSI VW CC öneririm. Eğer yazılıma pek gerek yok motoru güçlü olsun yeter dersen aynı modelin 2.0TDI versiyonuna da bakabilirsin. Orta paket alıp R-Line dönüşüm yapılabilir.

Hocam Civic'e yazilim atilmaz onu alirsin bir yassı kazan Varex icine bir 4 pioner eğer bende delilik var diyorsanız arkaya bir subwoofer caddede parlarsınız cidden. Buyuk sehirdeyseniz Varex yapmayin ya da kumandali yapin.

Ben sanayi bagimlisiyim derseniz F30 falan da bakilabilir :D
O paralara E60 falan da var 230 beygir araba iyi kaçarda sanayi durumunu bilmiyorum hiç.
Hocam haftalarınızı verip araştırın, temiz bir E90 LCI 320i bulabilirseniz (ekstralı) tadından yenmez. Coupe isterseniz de E92 bakın derim. Veya F10 5 serisi kasalarda bakabilirsiniz fakat bu kasayı kullanmadım. E60 kasa isterseniz de aracın yaşını gözden çıkarıp 530-535 serisi düşük kilometre ve değişeni olmayan hiç olmadı motor kaputunda sıkıntı olmayan bir araç arayışına girmeniz çok önemli aksi taktirde fazla araştırmadan ikinci el model hayalindeki kasaları alıp hüsrana uğrayan ve bu modellere çamur atan insan çoktur. Bu dediğim modellerin temizleri elbette var, alın kullanın...
Hocam polonun yazılımla falan en iyi uçan kaçan modeli nedir?

BMW almakta olabilir ama cidden sorunsuz bulması sıkıntı hocam alıp sürekli sorunu çıkarmasını istemiyorum

Hocam polonun yazılımla falan en iyi uçan kaçan modeli nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey hız değil hocam virajlar önemli mesela I20N'in çok iyi yol tutuşu polo bana göre dengesiz bir araba. i20n daha iyi bir araba polodan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı