Gençer Gaming güvenilir mi?

İnanılmaz bir insansınız. Özür dileyip iade yapması firmanın hatalı olduğunu değil müşterileriyle ilgilendiğini gösterir. Size insanlık yapılıyor ama siz canavarlığa devam ediyorsunuz. Bir RAM'den dolayı bu kadar hassasiyet göstermeniz ilginç. Bu yorumu yazıyorum çünkü hayatım boyunca para verdiğinde kendisini efendi gören kibirli insanlardan haz etmemişimdir. Ayrıca firma size karalama nedeniyle manevi tazminat davası açsa nasıl olur?

Firmanın nasıl bir özür dilediğini nereden biliyorsunuz? Benden özür dilemeden 2 gün önce pazartesi günü bu yalan dolu rezil yazıyı yazmışlar, benden özür dileyen kişide tutumu rezalet bir şekilde benden özür diledi, konuşma biçimi vs. Avukat arkadaşlarımla görüştüm, dava sürecini zaten ben başlatacağım, hiç merak etmeyin. Firma olarak şu an yapabilecekleri tek şey mahkemede kendilerini savunmak onu da yapmaları imkansız her şey mevcut.

Bir de iyi niyetten bahsediyorsunuz? O iyi niyetin zerre kadarı kendilerinde mevcut değil ki,benden fotoğrafları yardmcı olmak için isteyip gülerek alaycı bir şekilde siz ürünü açmışsınız hatta bize fotoğrafları kendiniz attınız dendi,bu mu insanlık??? halada bunları yapmak zorunda değiliz ama yaptık falan deniyor komedi, halada tutumları aynı. Özür dilemelerinde bile bir firma ne kadar kurumsallıktan uzak olduğunu belli eder mi? Yalanları vs her şey ortada üstte yazıyı yazan ve benden özür dileyen kişinin de farklı olduğunu sanmıyorum mahkemede göreceğiz.

Sizin gibi tüketicilerin her şey ortadayken bu denli itibarsız merdivenaltı satıcıları savunması üzücü. Buradaki konu benim paramı almış olmam veya olmamam değil ki? Bunu göremiyor musunuz? Ayrıca parayı burada bu açıklamaları yaptığım için gönderdiler iade yaptıklarını kurtulacaklarını falan sanıyorlar. Buradaki konu benimle insanların/bir kurumun dalga geçmesi, benden düzgün özür dilemeyip burada kendilerini topyekün koca yalanlarla savunmaya çalışıp sadaka parası verir gibi 1000TL yide yolluyorum vs demesi, benim kişisel bilgilerimi sızdırmış olmaları? Yalan söylemeleri? Hala sizinle konuşmadık çift bandrol ikinci el olayını falan diyor WhatsApp konuşması atmış dalga geçiyor, CL16 diye sattıkları RAM için CL18 deniyordu şimdiyse kontrol yapmak zorunda değiliz falan deniyor?Bende tamam çok güzel bir firma bak paramı yolladı mı demeliyim buna karşı?

Mahkemede görüşmek üzere kimse beni bu saatten sonra aramasın. Hakkınızı kaybettiniz o saçma sapan alaycı özrünüz pazartesi yazdığınız yalan dolu küçük düşürücü tutum ve kişisel bilgilerimi sızdırmış olmanız son hamleydi, bütün yalanlarınız ortaya çıkacak.

Elinizdeki ürünü bizden almadınız, bu ürünle alakalı yaşanan uyumsuzluk için de yardımcı olma zorunluluğumuz bulunmuyor. İyi niyet çerçevesinde arayan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat iyi niyetin karşılıklı olması gerekmekte. Telefonda görüştüğünüz kişi ben değilim. Fakat bu konuyla alakalı daha önce görüştüğünüz kişinin sizi araması ve sorununuzun giderilmesi açısından yardımcı olunduğu için tekrardan sizinle o kişinin görüşmesini istedik. Siz de kendinize yakışanı yaptınız. Bugün sektörde iş yapan her firma hakkında şikayetler mevcut. Sadece sizin ekstra çaba ve özenle karalamakla bu kadar uğraşmanız çok ilgi çekici. Hayretle izliyoruz.

Sorununuz çözüldü, iadeniz gerçekleşti. Daha önceden sorun yaşadığınız personel sizi özür için aradı. Firma olarak daha fazla yapabileceğimiz bir şey bulunmamakta.

Kendinizi yalanlarla savunmaya çalışıp kişisel bilgilerimi internete sızdırdınız?Benimle alay ettiniz ve benden özür dileme biçiminiz rezalet ötesiydi?

Sorunum mahkemede çözülecek, siz sorunumu çözebilecek kapasiteye sahip değilsiniz.

Son düzenleme:
Firmanın nasıl bir özür dilediğini nereden biliyorsunuz? Benden özür dilemeden 2 gün önce pazartesi günü bu yalan dolu rezil yazıyı yazmışlar, benden özür dileyen kişide tutumu rezalet bir şekilde benden özür diledi, konuşma biçimi vs. Avukat arkadaşlarımla görüştüm, dava sürecini zaten ben başlatacağım, hiç merak etmeyin. Firma olarak şu an yapabilecekleri tek şey mahkemede kendilerini savunmak onu da yapmaları imkansız her şey mevcut.

Bir de iyi niyetten bahsediyorsunuz? O iyi niyetin zerre kadarı kendilerinde mevcut değil ki, benden fotoğrafları yardmcı olmak için isteyip gülerek alaycı bir şekilde siz ürünü açmışsınız hatta bize fotoğrafları kendiniz attınız dendi, bu mu insanlık? Halada bunları yapmak zorunda değiliz ama yaptık falan deniyor komedi, halada tutumları aynı. Özür dilemelerinde bile bir firma ne kadar kurumsallıktan uzak olduğunu belli eder mi? Yalanları vs her şey ortada üstte yazıyı yazan ve benden özür dileyen kişinin de farklı olduğunu sanmıyorum mahkemede göreceğiz.

Sizin gibi tüketicilerin her şey ortadayken bu denli itibarsız merdivenaltı satıcıları savunması üzücü. Buradaki konu benim paramı almış olmam veya olmamam değil ki? Bunu göremiyor musunuz? Ayrıca parayı burada bu açıklamaları yaptığım için gönderdiler iade yaptıklarını kurtulacaklarını falan sanıyorlar. Buradaki konu benimle insanların/bir kurumun dalga geçmesi, benden düzgün özür dilemeyip burada kendilerini topyekün koca yalanlarla savunmaya çalışıp sadaka parası verir gibi 1000TL yide yolluyorum vs demesi, benim kişisel bilgilerimi sızdırmış olmaları? Yalan söylemeleri? Hala sizinle konuşmadık çift bandrol ikinci el olayını falan diyor WhatsApp konuşması atmış dalga geçiyor, CL16 diye sattıkları RAM için CL18 deniyordu şimdiyse kontrol yapmak zorunda değiliz falan deniyor? Bende tamam çok güzel bir firma bak paramı yolladı mı demeliyim buna karşı?

Mahkemede görüşmek üzere kimse beni bu saatten sonra aramasın. Hakkınızı kaybettiniz o saçma sapan alaycı özrünüz pazartesi yazdığınız yalan dolu küçük düşürücü tutum ve kişisel bilgilerimi sızdırmış olmanız son hamleydi, bütün yalanlarınız ortaya çıkacak.

Kendinizi yalanlarla savunmaya çalışıp kişisel bilgilerimi internete sızdırdınız? Benimle alay ettiniz ve benden özür dileme biçiminiz rezalet ötesiydi?

Sorunum mahkemede çözülecek, siz sorunumu çözebilecek kapasiteye sahip değilsiniz.

Gelişme var mı merak ettim.

Gelişme var mı merak ettim.

Bende haber bekliyorum kişisel verim internete sızdırıldığı için para koparmaya çalışan birisi beni aradı firma sahibi vs olduğunu iddia etti. Henüz bir gelişme yok, olduğunda güncelleyeceğim. Arayan kişinin firma sahibi olmadığını düşündüğüm için bir şey yazmıyorum yoksa buraya daha neler neler yazardım ama ihtimal bile vermiyorum.

Beni rastgele insanlar arıyor kendileri buradan kişisel verilerimi sızdırdıkları için, ne kadar kurumsal olduklarını kanıtladılar.

1 kişi daha eğer ararsa benzer şekilde çok farklı sonuçları olucak,buradan kendilerine duyrulur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı