Sizin gönderdiğiniz ürün CL16, internet sitesinde de CL16 olarak geçiyor ve farklı frekans değerlerindeki CL değerleri farklı bu da internet sitenizde bilgi olarak yazmıyordu, benim sahip olduğum RAM'le bütün kodlarına kadar aynıydı, yani bahsettiğiniz gibi CL18 değildi, resimlerde ektedir. Ben Dual channel çalışmadığını belirttim PC'den anlayan birisinden yardım istedim ve görselleri attım, siz ürün açılmış iade edemezsiniz dediniz. Benim paylaştığım görselde sizin kurumsal herkesin Google'a yazdığında ulaşabileceği telefon numarası yazıyor ekran görüntüsü almış bulunmaktayım.
Ayrıca benim bu gibi forumlarda bu şekilde yorum yazıp anlatmam gerekiyordu sizin o parayı iade etmeniz için, oysaki gülerek telefonda istediğiniz yere şikayet edebileceğimi söylemiştiniz, madem sonuçlardan bu kadar rahatsız olacaktınız parayı gönderip bu şekilde haklıymış gibi üste çıkmaya çalışan rezalet bir mesaj yerine ürünü iade alabilir veya da, görselleri ürünü açtığıma kanıt olarak kullanmak yerine bana yardımcı olmayı deneyebilirdiniz. Üründe tek bandrol olduğu belirttim sizse ürünü açtığımı söylediniz, bir de burada sanki böyle bir konuşma olmamış, WhatsApp'tan sanki bana cevap vermişsiniz konuşmuşuz da bakın yazmıyor demişsiniz? İkinci el olduğunu yazmamışsınız diyorsunuz. Zaten telefonda konuşuldu, ikinci el olduğunu da siz üründe çift bandrol olduğunu söylediniz de söyledim ve ürün çift bandrole sahip değildi, bu da ürünün açıldığını kanıtlıyor, jelatini falanda yoktu. Burada da sanki böyle bir konuşma olmamış gibi yazıyorsunuz? Hala neyi savunuyorsunuz? Neyi savunuyorsanız artık mahkemede savunursunuz.
Gönderdiğiniz paranın hiçbir kıymeti yok, ben bu kadar mesaj yazdıktan sonra bunun gibi bir mesajla cevap vererek değil 1000-100.000.TL gönderseniz de değişen hiçbir şey olmaz, paylaştğınız görseli derhal kaldırınız, gerçi kaldırmaya da bilirsiniz screenshot almış bulunmaktayım, kişisel verilerin ihlalini yapmış bulunmaktasınız. Benim paylaştığım görselde kurumun Google'dan yazarak ulaşabileceği telefon numarası yer alıyordu. Beni bugün arayıp benden özür dilemeye çalıştınız, pazartesi ise bu saçma rezil tavırla buraya mesaj yazmışsınız, bir sürü insanın emeği var diyorsunuz 8-10 kişi çalışıyor diyorsunuz ama böyle rezil bir yazıyı da pazartesi yazacak cüreti kendinizde görebiliyorsunuzdengesiz ve kurumsallıktan uzak faydacı iğrenç bir tutum, madem haksız olduğunuzu kabul ediyorsunuz ve para iadesi yapıyorsunuz, benden özür diliyorsunuz, pazartesi ne nasıl bana bu mesajı atabiliyorsunuz? Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız neden parayı yolladınız neden özür dilediniz? Benim parayı gönderdiğinizden siz arayana kadar haberim bile olmadı, siz aradıktan sonrada yazdığınız bu rezaleti gördüm, beni de arayıp isterseniz ürünü gönderebilirsiniz vs. diyorsunuz iade etmek istiyorsanız, mahkemede delil olarak kullanılacak, bilginize, maalesef gönderemiyorum.
Eki Görüntüle 1517548
Eki Görüntüle 1517546
Atıp tutan bir firma olduğunuzu bu kadar ortalık bir şekilde de yazmayın. Gençer Gaming sallamaları.
1-Ürün CL16, söylediğiniz gibi CL18 değil, koduna kadar da benim ürünümle aynıydı, internet sitesinde de yer alıyor, kim dedi CL18 olduğunu? Sattığınız üründen haberiniz bile yok? Bu benim mi hatam?
2-benden bana yardımcı olmak için görsel istediniz, yolladıktan sonra da iade almıyoruz açmışsınız dediniz, bakın bize görseli attınız açtığınıza dair kanıt kendiniz yolladınız dediniz. Dual channel olarak çalışıp çalışmaması vs hiçbir şekilde yardımcı olmadınız?
3-Herhangi bir şekilde ürünün açık olduğuna dair bilgilendirilmedik demişsiniz, benim attığım mesajları yazmışsınız? Zaten telefonda konuşuldu, siz yazdığım mesajlara cevap vermediniz ki? Mesajlar sizin bana Dual channel olarak yardım etmeniz amacıyla sorunumu anlatmak için attığım mesajlardı, sanki benimle WhatsApp'tan iletişime geçip cevap vermiş gibi yapmak nasıl bir rezilliktir? Kendiniz bana ürünün çift bandrole sahip olduğunu söylediniz, ve bende tek bandrole sahip olduğunu ve üründe jelatin olmadığını belirttim, bunları konuşmamış gibi yapıp, benim konuşma öncesi attığım mesajı atmak nedir? Mahkemede konuşma ortaya çıkmayacak mı sanıyorsunuz? Neye güveniyorsunuz?
4-Her ne olursa olsun, bir müşterinin kişisel verilerini internete sızdırmak nasıl bir kepazeliktir, merdiven altı bile değilsiniz neyinize güveniyorsunuz? Benim paylaştığım görsel sizin kurumsal Google'da ve kendi sitenizde çıkan şirket telefonunuz.
5-Mahkemeyi kaybedince her şey zaten açığa çıkacak, pazartesi bu rezil yalan dolu mesajı atıp, bugün benden özür dilemek nedir, nasıl bir dengesizliktir? 8-10 kişi çalışıyor vs deyip hala bir şeyleri savunmaya çalışmak nedir? Ne cüretle ne hakla bu mesajı yazarsınız? 1000TL yolladınız diye bakın iadesini yaptık deyip sıyrılabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
6-Mahkemeyi kaybedince isim değiştirseniz bile merak etmeyin, firmayı ve sahibini tanımış olacağım için pek rahat edemeyeceksiniz çünkü deneyimlerimi her türlü platformda tekrar tekrar aktaracağım.