Gençer Gaming güvenilir mi?

Onur421

Hectopat
Merhaba, ben 20-25k arası sağlam bir sistem arıyordum ve karşıma bu site çıktı RTX 3070 Ti ve i5 12400F'li sisteme 19.999 TL diyor. Sadece ekran kartı bile şu an piyasada 17.000 TL'den başlıyor. Neden bu kadar ucuz? Dolandırıcılar mı? Sizce satın alınır mı? Sistemin linkini bırakıyorum.

güvenilir bir firma değil,alıcısıyla dalga geçen,yalan söyleyen,SUÇ işlemiş bir parça satıcımsı bir yer.Alışveriş yapmamanızı öneririm açtığım konuya bakabilirsiniz.

@Onur421 Ben de dahil Technopat'tan birkaç arkadaş satın aldık. Geç gelmesi ve kasanın biraz özensiz toplanması dışında ciddi sorun yaşamadık. Mesela arkadaşınkinin anakart vidaları tam takılmamıştı, bende de kasanın arkasındaki anakart çerçevesinin metallerini tam kesmeden taktıkları için USB 2.0 ve HDMI girişini bloke ederek sistemi toplamışlardı. Böyle saçmalıklar yapabiliyorlar. Ayrıca Lian Li kasanın fanlarının tüm kablolarını da takmamışlar, anakart fanları görmüyor, hızlarını kontrol edemiyorum. Araştırıp kendim takmam gerekiyor. Teknik servis ve Müşteri hizmetleri kibar ve ilgili ama çok bilgili ve çözüm odaklı değiller. Ayrıca çok yoğun olduklarından kargolamaları 1 hafta-10 günü buluyor. Ucuza alıyorsunuz ama sorun çıktığında biraz uğraşırsınız.

Sistem olarak tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Bu fiyata şu anda 3070 TI'lı başka sistem yok ancak EAGLE OC kartı biraz ısınıyor. İşlemcinin stok fanını şununla değiştirerek ısıyı düşürenler oldu. Bu sistem bizi 7-8 sene rahat götürür. Ancak ileride işlemciyi değiştirmek gerekebilir. Bir de 512 GB SSD oyun oynayacaksanız yetmiyor. GTA V bile 100 GB olmuş. 1 TB'ı alırsanız biraz daha rahat edersiniz.

Son düzenleme:
Güvenilir bir firma değil, alıcısıyla dalga geçen, yalan söyleyen, suç işlemiş bir parça satıcımsı bir yer. Alışveriş yapmamanızı öneririm açtığım konuya bakabilirsiniz.

Neden böyle dedin anlayamadım, sistemi sipariş verdim ve eksiksiz sorunsuz bir şekilde 3 günde geldi ayrıca gayet de güzel ilgilendiler. (demonte olarak sipariş etmiştim sistemi kendim monte ettim)
IMG_9109.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı