Gençer Gaming PCH v5.1 vs MAMIBESS vs RKY vs İtopya PLANET

Şahino

Decapat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım başka öneriniz var mı?

Bence amd'lerden birini tercih et. Hepsi aynı ama marka farkı falan vardır. Arkadaşlar daha iyi cevap verecektir. PSU kalitesi, kasa kalitesi, ekran kartının markası gibi faktörler var.

İtopya'dan ürün almayı kesinlikle tavsiye etmem yukarıdaki sistemlerinde üçü neredeyse aynı PSU MSI yapip herhangi birini alabilirsiniz.

Eğer Oyun Oynayacaksan Itopya planet Blue yi Tavsiye Ederim içerisinde Intel i3 Ve Intel ARC A750 var Oyunde Seni Daha çok Tatmin Eder Ama Render Yayin Yapacaksan AMD lerden Birini Seçmen Daha Mantikli Olacaktir

İtopya'dan ürün almayı kesinlikle tavsiye etmem yukarıdaki sistemlerinde üçü neredeyse aynı PSU MSI yapip herhangi birini alabilirsiniz.
Neden itopyadan urun almayi tavsiye etmezsiniz hocam

Kasa ve PSU disinda bir farklari yok zaten. Intel'i direk eleyin, mamibess de Everest kullanilmis o da gitti. PCH v5.1 ve RKY kaldi, ikisinden birini secebilirsiniz. Ama size tavsiyem, 400TL fark odeyip anakarti B450 yapin. A520 berbat bir anakart hic bir sey yapamiyorsunuz. Bu arada gencergaming biraz sorunlu bir site haberiniz olsun. Sistem elinize 10 is gununde ulasir ve geri donus almak biraz zor.

Eğer oyun oynayacaksan İtopya planet blue yi tavsiye ederim içerisinde Intel i3 ve Intel Arc A750 var oyunde seni daha çok tatmin eder ama render yayin yapacaksan AMD'lerden birini seçmen daha mantikli olacaktir.

Neden İtopya'dan ürün almayi tavsiye etmezsiniz hocam.

Fazla yüksek fiyat çekiyorlar daha uyguna daha iyi siteler var.

Kasa ve PSU disinda bir farklari yok zaten. Intel'i direk eleyin, mamibess de Everest kullanilmis o da gitti. Pch v5.1 ve rky kaldi, ikisinden birini secebilirsiniz. Ama size tavsiyem, 400TL fark odeyip anakarti B450 yapin. A520 berbat bir anakart hiçbir şey yapamiyorsunuz. Bu arada Gençer Gaming biraz sorunlu bir site haberiniz olsun. Sistem elinize 10 is gununde ulasir ve geri donus almak biraz zor.

Siz alacak olsanız hangisini alırdınız. Bir de 16.000'e 6650XT 5600 var gencerde o değer mi fiyatına.

Siz alacak olsanız hangisini alırdınız. Bir de 16.000'e 6650XT 5600 var gencerde o değer mi fiyatına.
Ben RKY isimli sistemi alirdim, kasasi hosuma gitti. Onun disinda farklari yok zaten. Bahsettiniz 6650xt'li sistem buyuk ihtimalle su;

Bu sistem bende de var, kasasi farkli sadece. Eger butce 17-18e cikmiyorsa alinabilir ama cikiyorsa tavsiye etmem. Indirimlerle o fiyatlara RTX 4060'li sistemler dusuyor cunku.

Ben rky isimli sistemi alirdim, kasasi hosuma gitti. Onun disinda farklari yok zaten. Bahsettiniz 6650XT'li sistem buyuk ihtimalle su;

Bu sistem bende de var, kasasi farkli sadece. Eger bütçe 17-18e cikmiyorsa alinabilir ama cikiyorsa tavsiye etmem. Indirimlerle o fiyatlara RTX 4060'li sistemler dusuyor cunku.

4060'li sistem en ucuzunu atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı