Gençlere Tavsiyeler

Yaş 35 olmadıysa daha, yani yol yarılanmadıysa, hala gençsiniz demektir. :) Heleki 20li yaşlar tamda hayatın "gerçekten başladığı" çok önemli ve ziyan edilmemesi gereken yaşlar. Erkeklerin psikolojik gelişimi genelde 20li yaşların başlarına kadar uzar, sürer. Yani yolu yarılamadan, yaşlanmaya başlamadan önce, çok kısa 10-15 yıllık bir süre kalıyor. Ve unutmayın yaşınız ilerledikçe, senelerin geçmesi hızlanacak. Yılların aylar gibi geçmeye başladığını göreceksiniz. Öyleki; birşeyi söylüyorum, 5-6 ay önce kontrol ettirdim diyorum, bakıyorum 2 sene olmuş :)

Gençler için rehber olmuş adeta. Bana göre sen sadece önsöz yazdın.

Bu nasıl bir fon? Beni aldı götürdü uzaklara🤣

2 yıl geçti, döndüm tekrar okudum. Arada bir gelir okurum ve okudukça anılarım canlanır. Gerçekten altın değerinde tavsiyeler, her birisine kefilim.

Forumun genç nüfusu bu kadar artmışken konuyu öne çıkarmak istedim.

2 yıl geçti, döndüm tekrar okudum. Arada bir gelir okurum ve okudukça anılarım canlanır. Gerçekten altın değerinde tavsiyeler, her birisine kefilim.

Forumun genç nüfusu bu kadar artmışken konuyu öne çıkarmak istedim.
Niye öne çıkarıyorsun, ayıp değil mi? Arada gördükçe utanıyorum mesajlarımdan 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı