Genel Cerrahlık mı Bilgisayar Mühendisliği mi?

Merhabalar, hemen konuya girmek istiyorum. İleride olmak istediğim 2 meslek var, bunlar;

1-genel cerrah.
2-bilgisayar mühendisliği.

Benim sorum şu: Ben bu mesleklerden hangisini seçersem hem para konusundan, hem de rahatlık konusundan veya diğer nedenlerden neden seçmeliyim? Yanlış anlaşılma olmasın, 2 mesleği de severek yaparım. Aslında cerrah olmak biraz daha yakın geliyor ama o kadar bilgiyi alabilecek kapasitem olduğunu çok düşünmüyorum ama çok çalışacağım. Sizden de önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Cerrah ama sizi çok zorlayabilir ancak maddi anlamda sizi zorlukta asla bırakmaz.

Merhabalar, hemen konuya girmek istiyorum. İleride olmak istediğim 2 meslek var, bunlar;

1-Genel Cerrah
2-bilgisayar Mühendisliği

Benim sorum şu: Ben bu mesleklerden hangisini seçersem hem para konusundan, hem de rahatlık konusundan veya diğer nedenlerden neden seçmeliyim? Yanlış anlaşılma olmasın, 2 mesleği de severek yaparım. Aslında cerrah olmak biraz daha yakın geliyor ama o kadar bilgiyi alabilecek kapasitem olduğunu çok düşünmüyorum ama çok çalışacağım. Sizden de önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Hangi bölüm senin daha çok hoşuna gidiyorsa o bölümü seç sevmediğin bir mesleği seçersen ileride pişman olursun.

İş hayatında başarılı birisi olmak istiyorsan, bu soruyu sorarak zaten başarısız oldun. Tebrik ederim.
Kararlarını kendin veremediğin sürece başarısız olacaksın, kendin seçmelisin. Dediklerim kırıcı olabilir ama zaten hayatta da her şey toz pembe değildir.

İnsanları iyileştirmek çok ayrı bir duygudur eminim ama genel cerrahiye gidenlerin belki yarısı hemoroid, fissür vs. şikayetiyle gidiyordur. Hayaller Amerikan filmlerindeki ameliyathaneler, hayatlar ilçe devlet hastanesinde 70’lik dayıların kıçını muayene etmek olursa biraz üzebilir 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı