Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten adamlar dolara geçti. Eski oyunlara zam söz konusu değil. Yeni oyunlar 70 dolar bandında çıkarsa zam olmuş olur. Onun haricinde dolar artmazsa zam olmamış olur.
Eski oyunlar için sanmıyorum ama Yeni oyunlar yeni teknoloji ve grafiklerle çıkmaya başlayınca zamlar gelecektir , bunun başlangıcıda Gta 6 ile olabilir diye düşünüyorum , muhtemelen 70 80 dolar bandında çıkar sonraki büyük bütçeli AAA oyunlarda öyle devam eder diye düşünüyorum. Zamlar haricinde ülkemiz için konuşursak kur durumuda etken. Dolar bir süredir aynı seyrediyor ama yılbaşından sonra dolar kuru yükselirse , zam yemese bile zam yemiş gibi hissederiz.
Dolar artarsa ona gore endeksli zam gelir. Ama bunun nedeni dolarla oyun aldigimizdan kaynaklı. Yoksa oyuna zam falan gelmiyor, dolar yükseliyor. Onun dışında zam gelecegini sanmiyorum.