General Mobile 5 Plus ısınma sorunu

Makaleler
1
Yer
izmit
Daha fazla  
General Mobile 5 Plus çok ısınıyor format attım fabrika ayarlarına sıfırladım ama aşırı ısınıyor.
Telefonu elime aldığımda 2 dakika geçtikten sonra ısınmaya başlıyor.
Isınmaya başlayınca PUBG Mobile'den atıyor.
Bu ısınma sorunu düzeltebilir miyim?

Kılıf falan kullanıyorsanız çıkartın.
GM 5 Plus eskidi artık normal sorunlar performans düşüşü de vardır.
Arka Plan uygulamalarını yönetin devre dışı bırakın bunun için Greenify ile durdurun. Bariz Performans artacaktır.

Kılıf falan kullanıyorsanız çıkartın.
GM 5 Plus eskidi artık normal sorunlar performans düşüşü de vardır.
Arka plan uygulamalarını yönetin devre dışı bırakın bunun için greenify ile durdurun. Bariz performans artacaktır.

Kılıf kullanmıyorum öneriniz için teşekkürler. Deneceğim.

İlk çıktığında almıştım ısınma sorunu o zaman da vardı. Oyunlara girince patlıyacak gibi ısınıyor.

Bende GM 6 var aynı kaderi paylaşıyoruz oyundan atma sıkıntısı bence ısınmadan değil çünkü arkadaşımda da GM5 Plus var onda da oyundan atardı sorun yazılımsal ama bende atmazdı benim telefon onunkine göre de güçsüzdü ısınma olayını çözemeyiz gibi fan bağlasan bağlanmaz undervolt zaten yapılmaz arka plan uygulamaları durdurulsa işte belki ama performans arttırıyor. :D

Bende GM 6 var aynı kaderi paylaşıyoruz oyundan atma sıkıntısı bence ısınmadan değil çünkü arkadaşımda da GM5 Plus var onda da oyundan atardı sorun yazılımsal ama bende atmazdı benim telefon onunkine göre de güçsüzdü ısınma olayını çözemeyiz gibi fan bağlasan bağlanmaz undervolt zaten yapılmaz arka plan uygulamaları durdurulsa işte belki ama performans arttırıyor. :D.

Şimdi de telefonu kapattım ve bir daha açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı