General Mobile Discovery 2+ Ekran Titreme Sorunu

• Konuyu başlatan Hanzo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 5.925

Hanzo

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sevgili Technopat'lar. Elimde GM Discovery 2+ var ve ekranı yani ekranın tam ortasi titriyor. Titriyor derken floresan ışık gibi. 6 ay önce telefin suya düştü ve bende tamamen söküp pamukla iyice kuruladım. 5 Dakika önce "Kale Savaşı" oynarken ekran birdenbire bembeyaz oldu. 8 saniye kapatmaya bastım ancak resetlemedi. Şarjı bitti şarja taktım ekran titremeye başladı. Söktüm tekrar montajını yaptım sorun çözülmedi. Ne yapabilirim ? Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Telefon sabaha kadar şarj oldu titreme bayağı bir azaldı ancak arada sırada belli oluyor.

Telefonu pamukla temizlediniz demek. :) Kesin tamamen nenimi almışsınızdır, emin olun. :) (!) Bir kutuya pirinç doldurun ve telefonu içine gömün. Kapalı olsun telefon ve bu şekilde 12 saat bekletin. İçerisinde nem kalmayacaktır muhtemelen.

Hocam bizim bilgimiz de buraya kadar :D Telefonu sökebilmem bile benim için iyi birşeydi. Sorun çözüldü titreme yok sabahtan beri ancak pirince koymam hala gerekli mi ? :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı