General Mobile Discovery 2'den Birkaç İzlenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CemmsaH Wikipedia'nın gerçekten güvenilir olduğuna mi inanıyorsun ? Orada bir sürü çöp bilgi var. Eğer üniversite de bir araştırma ya da ödev gibi konularda kaynak kısmına Wikipedia yazarsan o ödevin ya da araştırmanın çok da bir geçerliliği olmaz.

@9947 madem aynı malzemeyi kullaniyorlar neden GM'nin telefonlarının ömrü diğer firmalara göre daha kisa ?

Ben şahsen GM kullanıcısıyım .Çok memnunum ve bütün oyunlarında high ayarda oynatabiliyor.Dış görünüşünü iyi yapmasada içindeki işlemcisi ve rami olsun çok iyi bence.Yakında bundan almayı ya da Discovery Elite almayı düşünüyorum.Ucuza iyi telefon yaptığın için teşekkürler GM.

GM ucuz plastik kullanıyor ve maaliyeti azaltıyor. Sağlığa zararlı falan deniliyor o kısmı bilemem tabi ama sanmıyorum, çünkü kullanılan malzemenin Samsung telefonlardan pek farkı yok gibi gözüküyor. Ucuz malzeme kullandıkları ve küçük bir marka olduğu için ucuza satıyorlar hepsi bu. Çin telefon piyasasını inceleyenler orada da fiyatların ne seviyede olduğunu görebilirler. Tabi LG cihazlar bu kadar ucuzlamışken ve alt seviye Lumia cihazları piyasada varken gidip Discovery, Discovery Elite almak pek mantıklı gözükmüyor.

Yanlız o telefonları General Mobile yapmıyor. Sadece satılırken markasının adı GM. Sanırım Amerikada 2011 yılında kurulan bir şirket bu telefonu yaptı ve tanınmış markayla daha çok satılacağını düşünerek GM ile anlaştı ve telefonun adını GM koydular. Blue diye bir şirketti sanırım. Anlaşmalı olduklarından emin değilim...

Sony'nin. Telefonları da çinde üretiliyor onlar da mı kalitesiz?

Kullandığımız tüm ürünler zaten Çin de üretiliyor orda üretilme nedeni ucuz işçilik ve ham madde . Ama her markanın marka değeri vardır ondan kalbur üstü markaların bikac kuruş için müşteri memnuniyetini hiçe sayacağını sanmiyorum.

@CemmsaH Wikipedia'nın gerçekten güvenilir olduğuna mi inanıyorsun ? Orada bir sürü çöp bilgi var. Eğer üniversite de bir araştırma ya da ödev gibi konularda kaynak kısmına Wikipedia yazarsan o ödevin ya da araştırmanın çok da bir geçerliliği olmaz.

@9947 madem aynı malzemeyi kullaniyorlar neden GM'nin telefonlarının ömrü diğer firmalara göre daha kisa ?
Ben içindeki malzemeler aynı dedim dış kalitesi ve yazılımı iyi demedim. Telefonun içi kadar yazılımı da önemli baştan sağma bir yazılım yapılırsa nasıl wipe yaparken telefon bozulabiliyor. O yazılımlar da telefonu içten içe yiyor. Bu arada ben GM'i savunmuyorum sahtekarlık yapıyorlar vadettikleri şeyleri yerine getirmiyorlar ama gerçeği de saklayacak değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı