General Mobile Discovery Elite KK Launcher Sorunu

Daha fazla  
Arkadaslar telefona kk launcher yükledim ve uzun süredir kullanıyorum. KK Launcher'in özelliği olan bir uygulaması var, uygulama yüklediğinde alt kısımda bir sekme çıkıyor ve uygulamanın yüklendiğini haber veriyor ve onun da altında tavsiye edilen uygulamalar var. Her neyse telefonun şarjı bitti ve kapandı, sonrasında açtığımda ekranda kk launcherin o uygulama yüklendi sekmesi açık kalıyor ve bildirim çubuğu hariç dokunmatik ekran çalışmıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? KK Launcheri kaldırmaya çalıştıysam da dokunmatik çalışmadığı için kaldıramadım. PC'ye taktığımda is pc/depolama seçeneği altta kaldığı için tıklayıp PC'den erişemiyorum. Lütfen yardım edin.

Merhaba. Telefonun otg desteği varmı bilmiyorum ama istersen otg ile telefona fare bağlayıp öyle sorunu çözmeye çalış otg olmaz ise, telefonda pek önemli bir şeyiniz yoksa hard reset attın, Hard reset için sadece tuşlara ihtiyaç var.

Dipnot: otg telefonun dış donanımlarla iletişim kurmasını sağlayan ara kablo dur.

Ayrıca güvenli moda uygulamayı kaldırmayı deneyin.

OTG benim de aklıma geldi konuyu açtıktan sonra, denedim fakat app kendini en üste atıyor ve ekran çalışmıyor malesef. Sadece notification bar çalışıyor oradan uygulama bilgisi>uygulamalara girmeye çalıştıysam da başaramadım. Fare de ne yazık ki işe yaramadı. Hard reset attım az önce, haliyle dosyalarım gitti. Üzdü, güvenli mod aklıma gelmedi hiç fakat güvenli modda açsam da uygulama yüklü olduğu için yine aynı sıkıntıyı yaşayacağımı düşünüyorum. Yine de cevabınız için teşekkür ederim =)

Sorun değil, sorun çözüldü yani anladığım kadarıyla dimi.
Tam anlamıyla çözüldü diyemem formattan sonra sanal diskten yedeklemede sorun çıktı. Teknolojik aletler yüzüme gülmedi bir türlü. PC min de üstüne 500 sayfalık structrul analysis kitabı düştü. Ekran kartımda sorun var, arada ekran kartını görmüyor pc. Ya anakartta ya ekran kartında kondansatör ya da devre sıkıntısı var diye düşünüyorum. Neyse :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı