General Mobile Discovery

dincer33

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bu kimsenin bulamadığı "general mobile discovery" cihazı bizim çarşıda küçük bi telefoncu dükkanı bile satıyor. Aklım almıyor yani, şu telefonu almak isteyenler hala var. Onun yerine gidin replika s3 alın daha iyi. General mobile nedir? Bundan önce çıkarttığı telefonlara bakın bi. Bence o kadar "aman aman" bi telefon değil. Çarşıdaki dükkanda 10-15 tane vardı hatta standta. Yarın dershane çıkışı fiyatını sorucam editlerim o zaman konuyu. :) Kesin 700 den aşağı fiyat çekmeyecek. :)

Ben almadım, kimseye de önermedim ama acaba alsa mıydım diye düşünüyorum. 600 TL'ye adam akıllı bir Android telefon yok. Kaliteli mal kullanmamışlar elbette ama 1-1,5 sene kullanılsa yeter diyenler için diye düşünüyorum. Birkaç teknoloji sitesinde incelemesini izledim, fiyatı göz önünde bulundurularak alınabilir bir telefon olarak belirtiliyor. Denemek isterdim açıkçası. Sonuçta 600 TL'ye (Lumia 520 alınmıyorsa) alınan telefonlar pek iç açıcı olmuyor. Ama telefon tavsiyesi isteyen kimseye de güvenerek öneremiyorum o ayrı :)

DH'de de var, Teknoseyir'de de var bir incelemesi: General Mobile Discovery Akıllı Telefon İncelemesi | TeknoSeyir

General Mobile üretmiyor bu arada. Telefonun isim hakkı onda. Telefon şu: Amazon.com: BLU Life Play Unlocked Dual Sim Phone with Quad-Core 1.2GHz Processor, Android 4.2 JB, 4.7-inch IPS HD Display, 4G HSPA+ up to 42Mbps and 8MP Camera (Pink): Cell Phones & Accessories

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı