General Mobile E-Tab 4'e nasıl uygulama yükleyebilirim?

404error

Hectopat
Daha fazla  
Bluetooth'u açamıyorum, Google Play'e erişip uygulama indiremiyorum. Ne yapmalıyım? Dizi izleme uygulaması felan kurmak istiyorum.

Eğer okullarda dağıtılan tabletlerdense internette birçok video mevcut. Root atıp özgürce istediğinizi yapabilirsiniz. Ben yaptım dns programıyla internete bağlanıyorum herşeyi yapabiliyorum sorunsuz bir şekilde.

Cihazı pili%15 olana kadar kullan ve kapat sonra power +ses açma tuşuna bas ve factory reset at sonra bilgisayara mobogenie yükle ama eski versiyon mobogenie indir ama yüklerken interneti kapat sonra usb kablosunu bilgisayara tak ama tablete takma sonra tableti aç general mobile yazısının sol alt tarafında pil uyarısı gelcek onun sol tarafındaki e hemen bas ayarlara atacak ordan dil ve girişe hemen gel klavyeyi değiştir sonra mtp ekranına gelcek ordan wifi şifresi için klavye gelince boşluk tuşuna bas ve ayarlara git derleme numarasına 5-6 kere bas geliştirici ayarlarına gel usb hata ayıklamasını aç bilgisayara bağla mobogenieden one click root u seç seç sonra eba uygulamalarını sil ordan tableti kapatıp açtığında cihaz hazır

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı