General Mobile E Tab 5 Wi-Fi sorunu

Bykhasan

Centipat
Öncelikle herkese merhaba. Bende bir tablet var. General Mobile E Tab 5 rootlu. Tablet 3 yıldan fazla rootlu ve rahat bir şekilde kullanıyordum. Bir aydan fazla internete bağlanmayıp bir Wi-Fi ağına bağlandığında internet erişimi olmuyordu. Bunu yılda en fazla 2 kere yapmıştır. TWRP yüklü olduğu için sadece uygulamaları silecek şekilde format atınca düzeliyordu. Şu anda aynı sorun var ve 2 kere format atmama rağmen düzelmedi. 4 farklı Wi-Fi ağı denedim onlarda çalışıyor fakat evin Wi-Fi'ında çalışmıyor. Wi-Fi'de sorun yok. Rahat çalışıyor. Sorun cihazda. Ama neden bulamadım. Bu sorunu nasıl çözeriz? Yardımınıza ihtiyacım var. İyi günler.

@Bykhasan, yazılımsal bir sıkıntı gibi duruyor, TWRP varsa bilgisayara gerek yok, Custom ROM'un .zip dosyasını internetten indirip kurabilirsiniz(OTG desteği var o cihazın, kuzenimde de var aynısı ve bütün veriyi sıfırladıktan sonra OTG ile bağladığımız USB'nin içindeki dosyayı Flash'lamıştık veya veriyi sıfırlamazsınız ama o zaman da eski uygulamalarınızın çalışmama ihtimali var).

Öncelikle herkese merhaba. Bende bir tablet var. General Mobile'e Tab 5 rootlu. Tablet 3 yıldan fazla rootlu ve rahat bir şekilde kullanıyordum. Bir aydan fazla internete bağlanmayıp bir Wi-Fi ağına bağlandığında internet erişimi olmuyordu. Bunu yılda en fazla 2 kere yapmıştır. TWRP yüklü olduğu için sadece uygulamaları silecek şekilde format atınca düzeliyordu. Şu anda aynı sorun var ve 2 kere format atmama rağmen düzelmedi. 4 farklı Wi-Fi ağı denedim onlarda çalışıyor fakat evin Wi-Fi'ında çalışmıyor. Wi-Fi'de sorun yok. Rahat çalışıyor. Sorun cihazda. Ama neden bulamadım. Bu sorunu nasıl çözeriz? Yardımınıza ihtiyacım var. İyi günler.

Sorunu çözebilmiş mi acaba bende de ayni sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı