General Mobile E Tab 5 Wi-Fi sorunu

Bykhasan

Centipat
Katılım
17 Ocak 2020
Mesajlar
38
Öncelikle herkese merhaba. Bende bir tablet var. General Mobile E Tab 5 rootlu. Tablet 3 yıldan fazla rootlu ve rahat bir şekilde kullanıyordum. Bir aydan fazla internete bağlanmayıp bir Wi-Fi ağına bağlandığında internet erişimi olmuyordu. Bunu yılda en fazla 2 kere yapmıştır. TWRP yüklü olduğu için sadece uygulamaları silecek şekilde format atınca düzeliyordu. Şu anda aynı sorun var ve 2 kere format atmama rağmen düzelmedi. 4 farklı Wi-Fi ağı denedim onlarda çalışıyor fakat evin Wi-Fi'ında çalışmıyor. Wi-Fi'de sorun yok. Rahat çalışıyor. Sorun cihazda. Ama neden bulamadım. Bu sorunu nasıl çözeriz? Yardımınıza ihtiyacım var. İyi günler.
 
@Bykhasan, yazılımsal bir sıkıntı gibi duruyor, TWRP varsa bilgisayara gerek yok, Custom ROM'un .zip dosyasını internetten indirip kurabilirsiniz(OTG desteği var o cihazın, kuzenimde de var aynısı ve bütün veriyi sıfırladıktan sonra OTG ile bağladığımız USB'nin içindeki dosyayı Flash'lamıştık veya veriyi sıfırlamazsınız ama o zaman da eski uygulamalarınızın çalışmama ihtimali var).
 
Öncelikle herkese merhaba. Bende bir tablet var. General Mobile'e Tab 5 rootlu. Tablet 3 yıldan fazla rootlu ve rahat bir şekilde kullanıyordum. Bir aydan fazla internete bağlanmayıp bir Wi-Fi ağına bağlandığında internet erişimi olmuyordu. Bunu yılda en fazla 2 kere yapmıştır. TWRP yüklü olduğu için sadece uygulamaları silecek şekilde format atınca düzeliyordu. Şu anda aynı sorun var ve 2 kere format atmama rağmen düzelmedi. 4 farklı Wi-Fi ağı denedim onlarda çalışıyor fakat evin Wi-Fi'ında çalışmıyor. Wi-Fi'de sorun yok. Rahat çalışıyor. Sorun cihazda. Ama neden bulamadım. Bu sorunu nasıl çözeriz? Yardımınıza ihtiyacım var. İyi günler.

Sorunu çözebilmiş mi acaba bende de ayni sıkıntı var.
 

Geri
Yukarı