General Mobile fastboot hatası

Champion

Picopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
145
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
General Mobile 5 Plus telefonumda fastboot mode girdi ve o şekilde, ekran kaldı herhangi bir tuş ile oynama vesaire yapılmıyor. Saatlerce uğraştım, çözüm bulamadım. Herhangi, ufak bile olsa, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
Telefonun USB hata ayıklama modu etkinse,
ADB indirin ve terminali açıp cihazı bilgisayara bağlayın. Terminale telefonunuzu bulması ve listelemesi için "fastboot devices" yazın ve Enter'layın. Ardından yüksek ihtimalle telefonu bulacak. "fastboot reboot" dediğinizde telefon yeniden başlatılır.

USB hata ayıklama açık değilse ReiBoot uygulaması kullanılıyor fakat ihtiyaç duymadım ben hiç ve nasıl kullanılıyor, bilmiyorum.
 
Telefonda önemli bilgiler yoksa reset atabiliriz sanırım. Tam hatırlamıyorum ama kökten reset atmak vardı. Yanlış bilgi vermek istemem ama bütün fiziksel tuşlara yani ses arttırma tuşu, ses azaltma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basınca o ekran açılıyordu yani telefon BIOS'u gibi bir şey. Yanlış bilgi verirsem söyleyin yanlış bilgi vermek istemem.
 
Buradaki videodan farkı, cd komutuyla klasöre geldikten sonra adb'yi değil de fastboot'u açmanız gerekiyor. Fastboot'a kadar gittikten sonra "fastboot devices" ve "fastboot reboot" komutlarını yürüteceksiniz.

Daha doğrusu ikinci kısmı yapacaksınız, fastboot'la ilgili anlatımın olduğu yeri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı