General Mobile garanti koşulları

efekan6776

Decapat
Anneme General Mobile GM9 GO telefon aldık. Bu telefon ilk açtığımızda bile bayağı kasıyordu. Garantiye göndermek istedim, annem böyle kullanırım boş ver diyerek göndermedik. Telefon 1 sene 4 aylık oldu, şu anda kullanılamayacak derecede kasıyor. Birkaç defa hard reset attım fakat düzelmiyor. Birkaç sitede telefon değişimi ilk 6 ay oluyor deniyor, bu dogru mudur? Bir de General Mobile genellikle kasma sorunlarında direkt anakart değişip kullanıcı hatası diyerek neredeyse telefonun ederi kadar para alıyormuş. Ben bu telefonu garantiye göndereceğim fakat kullanıcı hatası denirse tamir edilmesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten kullanıcı hatası yoksa ne gerekiyorsa yaparlar. Ya anakart değişimi olur ya da bunda bir şey yok deyip geri gönderirler. Bende ilk Discovery cihazdan vardı zamanında. Aşırı ısınma uyarısı veriyor ve pili çabuk bitiyordu. Ayrıca o kronik USB konektör arızası da vardı. Birinci yılından sonra servise gönderdim. Telpa hiç ücret istemeden anakartı değiştirmişti. Üstüne bir 3,5 yıl daha kullandım.

Girişimin neticesi ne olursa olsun bir daha cihaz alacağınızda başta GM ve Vestel olmak üzere tüm yerli markalardan kaçının. Yerli malı diye savunanlara "yav he he" deyip geçin.

Bataryası hızlı bitiyor diye GM servisine gittim 15dk sonra değiştik diye aradılar. Hiç bir şey değişmemişti sattım telefonu bende.
Onuda çok okudum tamir ettik diyip hiçbirsey yapmadıkları çok oluyormuş. Acayip pişman oldum aldırdığıma.
Anneme General Mobile GM9 GO telefon aldık. Bu telefon ilk açtığımızda bile bayağı kasıyordu. Garantiye göndermek istedim, annem böyle kullanırım boş ver diyerek göndermedik. Telefon 1 sene 4 aylık oldu, şu anda kullanılamayacak derecede kasıyor. Birkaç defa hard reset attım fakat düzelmiyor. Birkaç sitede telefon değişimi ilk 6 ay oluyor deniyor, bu dogru mudur? Bir de General Mobile genellikle kasma sorunlarında direkt anakart değişip kullanıcı hatası diyerek neredeyse telefonun ederi kadar para alıyormuş. Ben bu telefonu garantiye göndereceğim fakat kullanıcı hatası denirse tamir edilmesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
Galiba cevabı bilen yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı