General Mobile GM 8 D çöktü

dilaraweqrxd

Decapat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
135
Çözümler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Evet. General Mobile GM 8 D çöktü. Nasıl olduğunu tespit bile edemedim. Tek bir mesaj ile telefon çöktü resmen. Ben size olayı anlatayım, şimdi ben Instagram da arkadaşıma yazıyordum. D harfina bastıktan sonra telefon dondu. Kapandı (WhatsApp konuşmalarındaki gibi) ondan sonra kasmaya başladı ben ilk başta şarjla alakalı diye düşündüm. Şarjdan çıkardım ama sorun devam etti. Alanla alakalıdır diye alan açtım veri sildim vs. ama sorun daha fazla olmaya başladı. Duvar kağıdı siyah oldu vs. şu an telefon şarjda ve telefonu kapattım. Bir gelişme olursa haber veririm. Sizce ne olmuş olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden bir APK indirmiş miydiniz? Arkadaşınızla yazışırken arkadaşınız garip görünümlü bir mesaj attı mı? Telefonu yeniden başlatmayı deneyin.

Eski telefonumun dosyaları için 1 tane APK vardı onu da kuramadık zaten. Garip görünen mesaj atmadı normal "ne haber" yazıyordu.
 
Telefonda SD kart (hafıza kartı) takılı mı? Takılıysa çıkartıp bakın.

Hayır SD kart takılı değil.

Telefonunuzda APK olarak kullandığınız dosyadan virüs bulaşmış olabilir. Nasıl olsa açmışsınız. Bitdefender, Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapın lütfen.

Eski telefondaki verileri APK dosyası vardı. Eski telefondada virüs gibi bir sorun vardı oradan bulaştı galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı