General Mobile GM 9 Pro nasıldır?

Ne tür arızalar veriyor sık olarak?

Yaklaşık 1 yıl GM servisinde çalıştım. GM 9 Pro'yu bilmiyorum ama Gm'in çıkardığı 3 telefondan birinde kronik bir sıkıntı oluyordu. Mesela ekran sararması, kapanma, mikrofon bozulması, 4G çekmiyor gibi. Soruna gelirsek Gm'in ürettiği telefonlar genelde özellikleri ve fiyatı çok iyi telefonlar oluyor. Saf Android kullandığı için bayağı hızlılar ve GM 9 Pro'da özelliklerine bakınca fiyatın bayağı altında satılan bir telefon olarak gözüküyor.

Dediğim gibi özellikleri çok iyi ama GM almak bana kumar oynamak gibi geliyor. Şanslıysan sıkıntısız bir tane eline geçer ve ömürlük kullanırsın ya da her ay servis yolu.

İkizim Redmi note 8, bende GM9 Pro kullanıyorum. Annenize alacaksanız oyun gibi bir durum söz konusu olmuyor tahminimce. Ve GM9 Pro'nun kamerası daha iyi bir kamera. Dxo Mark'tan da 90 puan almış. Oyun gibi bir durum söz konusu oldu diyelim GM9 Pro'nun performansı daha iyi ve GM9 Pro oyun oynarken Redmi Note 8'in yediği kadar şarj yemiyor. GM9 Pro'da Dolby Atmos özelliği var ve son olarak GM9 Pro'da yazılımsal sıkıntılar olduğu doğrudur. Ama o kadar büyük sıkıntılar değil can sıkmayan küçük sıkıntılar. Demek istediğim üstüne 400-500 ekleyip Redmi Note 8 almak gerçekten mantıksız olur. İkisi de çok iyi telefonlar fiyatlarına göre. Ama GM9 Pro o fiyata varken kaçırılmaz. İki telefonda elimde var dediğim gibi bizzat her şeyi test ettim.

Hocam çok teşekkür ediyorum bilgilendirici yorumundan ötürü. Dediğim gibi bütçemi artıramıyorum.
Yaklaşık 1 yıl GM servisinde çalıştım. GM 9 Pro'yu bilmiyorum ama Gm'in çıkardığı 3 telefondan birinde kronik bir sıkıntı oluyordu. Mesela ekran sararması, kapanma, mikrofon bozulması, 4G çekmiyor gibi. Soruna gelirsek Gm'in ürettiği telefonlar genelde özellikleri ve fiyatı çok iyi telefonlar oluyor. Saf Android kullandığı için bayağı hızlılar ve GM 9 Pro'da özelliklerine bakınca fiyatın bayağı altında satılan bir telefon olarak gözüküyor.

Dediğim gibi özellikleri çok iyi ama GM almak bana kumar oynamak gibi geliyor. Şanslıysan sıkıntısız bir tane eline geçer ve ömürlük kullanırsın ya da her ay servis yolu.

Size de çok teşekkür ediyorum. Muadillerine göre çok uygun görünüyor. 2 yıl garantisi var buna sığınacağız. Umarım sorunsuz bir cihaz çıkar şansımıza.

Ne tür arızalar veriyor sık olarak?

Lütfen tavsiye ettiğiniz telefonları 1350 liraya Türkiye garantili olarak satan satıcıların linkini bırakır mısınız?

Soket arızası şarj aletinin bozulması ısınma batarya şişmesi ara sıra hattı görmeme bu sorunları yaşıyacaksınız GM alırsanız paranızı çöpe atmış olacaksınız haberiniz olsun GM6 kullanmış biri olarak söylüyorum 5 6 kez garantiye gitti sürekli başka arızalar verdi GM kullanan diğer arkadaşlarımda da aynı sorunlar vardı GM6'da vardır o sorunlar diye düşünme hepsinde var GM pişmanlıktır.

Şu aşamada artık fiyatlar uçmuş durumda oldugu için 1350 ye pek seçeneğiniz kalmamış gibi duruyor hocam. 1000 tl lik redmi 8a bile 1380 tl hepsiburadada. Snapdragon 710 lu meizu x8 vardı daha dün stoklarda 1399 tlydi sanırım onu önermek için şimdi baktım sitelerde stoktan kalkmış. 1200 tl lik m20 bile 1500 olmuştu bugün itibariyle 2000 sınırına dayanmış. Artık risk alıp gm 9 pro alıp şansınıza göre devam edeceksiniz ya da realme nin bugün sona erecek anneler günü kampanyasından 100 tl indirimle 1499 a realme 5i yeşil rengini tercih edebilirsiniz mevcut süreçte en mantıklı hamleler bunlar gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı