General Mobile GM8 SD kartı algılıyor fakat kurmuyor

Makaleler
49
General Mobile GM8 32 GB telefonum var. Ekran geç açılıyordu ve format attım geçti. Ama SD kartı olayı geçmedi. Hafıza kartı bozuk, biçimlendir diyor. Dahili depolama veya taşınabilir şeklinde yapabilme şansım var. İkisini de denedim. Hatta 4 farklı kartı denememe rağmen olmadı. Hepsine bozuk diyor. Telefonun garantisi bitti. Ben telefonculara güvenmiyorum. Telefon ve bilgisayar olayı olan birkaç arkadaşım tamire verdiğime vereceğime pişman oldum diyor. Fotoğraf atacağım. Bir hata aldım. Ona göre yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210114-204043.jpg
    Screenshot_20210114-204043.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 122
Cihazı bir daha sıfırla sonra tekrar biçimlendirme olmazsa sana bir bilgisayar lazım olacak oradan yaparsın bence. Birde bu sayfaya bak.

Hocam, GM5 Plus kullanıyorum. PC'de biçimlendirme yapıp deneyin. Olmazsa bozuktur. Benim de başıma geldi. Samsung U3 hafıza kartı alın. Rahat edin. Dahili depolama olarak kullanıma uygun. Daha önce denediğim kartlara hep yavaş dedi. Bunu beğendi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı