Eşek arıları için ne yapılmalı?

Makaleler
10
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL
RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM
HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD
MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Şimdi benim yaşadığım evin etrafında bir sürü eşek arıları var. Ben müstakil bir evde oturuyorum. Evin yanında bahçe, kümes ve küçük bir kazan dairesi var. Şimdi her yer eşek arısı var. Ağaçlarda, kazan dairesinin içinde ve kümesin içinde. Her yer eşek arısı kaynıyor. Az önce ben yatakta uzanıp telefona bakıyorum. Birden elbisemin altında bir şey hareket ediyor. Önemsemedim. Bir daha olunca elbisemin altında sinek var zannettim. Sineği almak için elimi uzattığımda birden arı elimi soktu. Elbisemin altında sinek değil arı varmış. Yani her yerde eşek arıları var. Bu eşek arıları için etkili ve uygun fiyatlı bir çare var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Şimdi benim yaşadığım evin etrafında bir sürü eşek arıları var. Ben müstakil bir evde oturuyorum. Evin yanında bahçe, kümes ve küçük bir kazan dairesi var. Şimdi her yer eşek arısı var. Ağaçlarda, kazan dairesinin içinde ve kümesin içinde. Her yer eşek arısı kaynıyor. Az önce ben yatakta uzanıp telefona bakıyorum. Birden elbisemin altında bir şey hareket ediyor. Önemsemedim. Bir daha olunca elbisemin altında sinek var zannettim. Sineği almak için elimi uzattığımda birden arı elimi soktu. Elbisemin altında sinek değil arı varmış. Yani her yerde eşek arıları var. Bu eşek arıları için etkili ve uygun fiyatlı bir çare var mı?

Ates dumanı onları kaçırıyor diye hatırlıyorum veya yetkili birini arayıp yuvayi imha ettirebilirsiniz.

Arı türünden emin değilsen yuva yapma alışkanlığına göre yuvasını bulamazsın, diğer türlü yuvayı imha etmen gerekiyor. Yapamam diyorsan ilaçlama firması bu işi temiz şekilde halleder - ancak kaç yuva var bunları kesinleştirip bulmak gerekir.

Kapalı alanlara bak, kovanları yakında mı öğren. kış geliyor artık kovandan çok fazla ayrılmamaları gerekiyor. Kovanı bulduğunda sakın ellemeye çalışma, ilaç firmasını çağırıp işi hallettir. Eşek Arıları normal etrafta eğer çamur vs pis bir ortamda bulunuyorsa.

Yuvaların yerini bulabiliyorsanız bulun. İşiniz kolaylaşır. Sonra bir ilaçlama şirketi çağırıp ilaçlatın yuvaların olduğu ya da yuva olduğundan şüphelendiğiniz yerleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı