General Mobile, GM9 Plus’ı tanıttı

340x1912xGeneral-Mobile-yeni-silahi-GM-9-Plus-i-tanitti.jpg


General Mobile, MWC2019 fuarında GM9 Plus’ı tanıttı. İlk modele göre GM9 Plus hem boyut olarak hem de donanım olarak farklılıklar taşıyor. Telefonda 6.23 inçlik 1080 x 2280 çözünürlüğünde çentikli bir ekran bulunuyor. Ekran bu sefer AMOLED yerine IPS tabanlı bulunuyor. GM9 Plus’ın ekranı ve arka kapağı Gorilla Glass teknolojisi ile korunuyor ve çentikli bir ekrana sahip olduğu için ekran da bir hayli büyüyor. Güç yani power tuşu ise kırmızı detaylar ile yansıtılmış durumda.
GM9 Pro’dan farklı olarak bu telefonda Helio P60 yonga seti bulunuyor. Yapay zekayı destekleyecek olan bu telefonun 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile satışa çıkması planlanıyor.
Kamera tarafında ise 12MP’lik ana kameramız f/1.7 diyafram değeri sunuyor. Derinlik sensörü için koyulan arkadaki ikinci kameramız da 5MP değerinde. Ön kameramız da portre modunu desteklemesinin yanında 8MP çözünürlüğünde.
Son olarak batarya konusuna da değinecek olursak hızlı şarj destekli 3450 mAh değerinde bataryamız bulunuyor. İşletim sistemi ise Android 9 ile birlikte Android One olacağı ve telefonun 2 yıl boyunca güncelleme garantisi sunacağı yönünde.
Henüz General Mobile GM9 Plus’ın fiyatı belirlenmiş değil fakat GM9 Pro’dan daha düşük bütçeli olacağı düşünülüyor.

Yazar: Egemen KAYA
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı