Arkadaşlar 1600-1700 TL arası bir bütçem var. İnternette yaptığım araştırmalarda oldukça iyi bir indirime girmiş olan GM9 Pro nasıl bir telefon? Kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 1600-1700 TL arası bir bütçem var. İnternette yaptığım araştırmalarda oldukça iyi bir indirime girmiş olan GM9 Pro nasıl bir telefon? Kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Alınabilir. Kamerası gayet iyi. İşlemcisinin mediatek olduğunu unutmayın, yeni serileri nasıl bilmiyorum ama eski serilerinin GPU performansı düşüktü. Bütçenize göre Mi 8 Lite alınabilirdi. Artık bulunabiliyor mu o fiyat aralığında bilmiyorum.
Uçuk bir fiyat ile çıkış yapmıştı. Markaya güvenmediğim için tavsiye etmiyorum. Yazılımsal çok fazla sorunu var. Üstüne Android One arayüzünü özelleştirme şansınız yok.
@toprox
Konuyu niye diriltme ihtiyacı duydunuz? Cevap yazdıktan sonra sorunun iki ay önce sorulduğunu farkettim. GM9 Pro Mediatek kullanmıyor. Snapdragon 660 kullanıyor.
Hortlamışken yazayım. Arkadaşımın zamanında 2800'e alıp bize hava attığı telefondur kendisi. Birkaç ay sonra bu fiyatlara düşünce de sustu. Mikrofonu ile sorun yaşıyor. Ne kadar yakına girse bile sesi az geliyor hatta bazen kesiliyor.