General Mobile GM9 Pro Alınır Mı?

Dark Dreams

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar 1600-1700 TL arası bir bütçem var. İnternette yaptığım araştırmalarda oldukça iyi bir indirime girmiş olan GM9 Pro nasıl bir telefon? Kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Uçuk bir fiyat ile çıkış yapmıştı. Markaya güvenmediğim için tavsiye etmiyorum. Yazılımsal çok fazla sorunu var. Üstüne Android One arayüzünü özelleştirme şansınız yok.

@toprox
Konuyu niye diriltme ihtiyacı duydunuz? Cevap yazdıktan sonra sorunun iki ay önce sorulduğunu farkettim. GM9 Pro Mediatek kullanmıyor. Snapdragon 660 kullanıyor.
Konuyu ben diriltmedim, benden önce bir mesaj vardı. Uygunsuz üslup ve küfür içeriyordu, kaldırılmış sanırım. 2 aylık konu olduğunu yeni farkettim. Orada kendime düzeltme yapayım, başka bir modeliyle karıştırmışım. Konuyu aramadım, ana ekranda gördüm yani.

40 gündür kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. Xiaomi artık milleti sağmaya başlayan bir şirket haline geldi. Reklamlı arayüzü ve daha kötü donanımla millete ucuzluk satmaya çalışıyor. GM 9 Pro ile mi a2'nin tek ortak yanı işlemcisi. Geri kalan hiçbir noktada GM 9 Pro ile aşık atamaz.

EIS'i 4k'da bile çalışıyor. Kamerası cidden iyi. Snapdragon 660 1500 liralık telefon için oldukça iyi performans sağlıyor. Bataryası cidden iyi. Amoled ekran sayesinde 10-11 saat civarında ekran süresi alıyorum. Amoled güç tüketimi konusunda ips'in bayağı önünde. Amoled ekren siyah renk için piksellerini kapatıyor. Siyah ağırlıklı bir arkada plan kullanırsanız batarya ömrüne büyük fayda sağlıyor. OTG desteği müthiş. Harici güç beslemesi olmadan 2.5 inçlik harddisk ve ssd'yi çalıştırıyor. Üstelik diğer cihazları şarj da edebiliyorsunuz.

40 gündür kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. Xiaomi artık milleti sağmaya başlayan bir şirket haline geldi. Reklamlı arayüzü ve daha kötü donanımla millete ucuzluk satmaya çalışıyor. GM 9 Pro ile mi a2'nin tek ortak yanı işlemcisi. Geri kalan hiçbir noktada GM 9 Pro ile aşık atamaz.

EIS'i 4k'da bile çalışıyor. Kamerası cidden iyi. Snapdragon 660 1500 liralık telefon için oldukça iyi performans sağlıyor. Bataryası cidden iyi. Amoled ekran sayesinde 10-11 saat civarında ekran süresi alıyorum. Amoled güç tüketimi konusunda ips'in bayağı önünde. Amoled ekren siyah renk için piksellerini kapatıyor. Siyah ağırlıklı bir arkada plan kullanırsanız batarya ömrüne büyük fayda sağlıyor. OTG desteği müthiş. Harici güç beslemesi olmadan 2.5 inçlik harddisk ve ssd'yi çalıştırıyor. Üstelik diğer cihazları şarj da edebiliyorsunuz.
Cidden almalı mıyım bu telefonu? Redmi Note 7 ile kafamı çok karıştırıyor.

Kardeşim telefonda ne yapcan yani nasıl bir telefon istiyon?
Dediğim gibi performanslı olsun yazılım filan kurduğumda sıkıntısız açsın. Chrome'da gezindiğimde sekmeleri çok çabuk açsın. Kamera performansı orta-üst seviyede olsa da olur. Benim için işlemci gücü baz alınacak bir durum yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı