General Mobile GM9 Pro Alınır Mı?

Dark Dreams

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar 1600-1700 TL arası bir bütçem var. İnternette yaptığım araştırmalarda oldukça iyi bir indirime girmiş olan GM9 Pro nasıl bir telefon? Kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Dediğim gibi performanslı olsun yazılım filan kurduğumda sıkıntısız açsın. Chrome'da gezindiğimde sekmeleri çok çabuk açsın. Kamera performansı orta-üst seviyede olsa da olur. Benim için işlemci gücü baz alınacak bir durum yani.

Bunların hepsini GM 9 Pro fazlasıyla karşılıyor. EIS büyük nimet. İki adet imx 363 sensörü var. Güzel fotoğraf ve video çekiyor.

İhtilatçı garantili alırsanız Xiaomi Mi 8 Lite öneririm.

Türkiye garantili almak isterseniz Kirin 710 Honor 10 Lite veya P Smart 2019 alınabilir.

Kendimde P Smart 2019 kullanıyorum ışıklı ortamlarda çok güzel çekiyor fakat düşük ışıkta renkleri kafasına göre değiştiriyor.

Performans olarak Kirin 710 güçlü bir işlemci Snapdragon 660 birazdaha düşük ama gözle görülecek fark yok.

Oyun performansında PUBG HD yüksek ayarlarda ve Asphalt 9 yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum telefon oyun oynarken ısınıyor ve bize yansıtıyor.

Genel benim gibi sosyal medya kullanımda çok nadir rastlanan bir şey ama 3-4 uygulama sonra başka uygulamaya geçerken bazen uygulamarı yeniden başlatıyor 3 GB RAM alakalı değil yazılımsal sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

@Sylveon

Kirin 710 orta seviye bir işlemcidir. Snapdragon 660 daha performanslıdır.

Honor 10 Lite ve P Smart sağlamlık testlerine göz atmanızı tavsiye ederim. Yekpare Plastik oldukları için dayanıklı değiller. Bükülme sorunları var.

Ben de EMUI yazılımını kullanıyorum. Yaşadığınız sorun bellek yüzünden olabilir. Android sistemi zaten boşta iken 1.5-2.5 GB RAM tüketiyor. Orta seviye cihazlarda 3 GB yeterli değil. Minimum 4 GB olması uzun süreçte daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sylveon

Kirin 710 orta seviye bir işlemcidir. Snapdragon 660 daha performanslıdır.

Honor 10 Lite ve P Smart sağlamlık testlerine göz atmanızı tavsiye ederim. Yekpare Plastik oldukları için dayanıklı değiller. Bükülme sorunları var.

Ben de EMUI yazılımını kullanıyorum. Yaşadığınız sorun bellek yüzünden olabilir. Android sistemi zaten boşta iken 1.5-2.5 GB RAM tüketiyor. Orta seviye cihazlarda 3 GB yeterli değil. Minimum 4 GB olması uzun süreçte daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam tersi yazıcaktım Snapdragon 660 Kirin 710 daha güçlü ama arada gözle görülecek fark yok yazıcaktım.

GM9 Pro hala alınır mı arkadaşlar ? 1650TL ile sundukları açıkçası beni cezbediyor. İzlediğim kamera ve video karşılaştırma videolarında verdiği sonuçlar gerçekten tatmin edici duruyor. Cihazı kullananlar varsa yaşadıkları herhangi bir olumsuzluk varsa belirtebilir mi lütfen ? Ya da GM9 Pro'ya bulaşma aynı fiyat bandında şu daha iyidir denebilecek bir başka cihaz var mı ( özellikle kamera ve arayüz kısmında ) ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı