General Mobile güvenilir bir marka mı?

samet11378

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 06.02.2015 tarihinde yani yarın General mobile discovery air telefonu almak istiyorum. Telefon daha yeni çıktı o yüzden modeli değilde markayı merak ediyorum. Kullananlar güzel bir markamı değil mi? Teknik servisi nasıl vb. bilgileri yazarlarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GM almanızı tavsiye etmem. İç uygulamalar olsun, özellikleri olsun o yönden beni etkilemiyor, almamanızı tavsiye ederim. Güvenilir değil bana göre :)

2 yıl önce olsa hemen al derdim. Çünkü o zamanlar bu kadar f/p ürünleri yoktu piyasada. Telefon zaten GM nin değil bas-sat bir cihaz, yani GM üretmiyor. Şimdilerde Asus un Zenfone serisi f/p kralı, GM nin devri bitiyor. GM telefonlara gerekli desteği sağlamıyor Discovery'e KitKat'ı aylar sonra verebildi. Elite hala Jelly Bean'de. Discovery Air'e Android 5.0 gelecekmiş ama ne zaman.
Yanında verdikleri kulaklık kablo vs. fiyasko. Yanında gelen şarj kablosu soketi fena zorluyordu. Herkesin soketi bozuldu. Alırsan yanındaki kabloyu kullanma derim bende Discovery 1 var Nokia kablo kullanıyorum bozulmadı.
Markaya gelecek olursak tablet ihalesini alınca zengin oldular. Telefonları boşladılar. Güncellemeler bir türlü gelmedi. Teknik servisini bilmiyorum hiç göndermedim. Ama yeteri kadar güncelleme vermiyorlar gibi.

Bende almamanız kanaatindeyim. Şuan bende GMD II Mini var. Şuanlık bir sıkıntısını görmedim. Ama bu yaz değiştireceğim...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı