General Mobile Kullanıcıları Memnun Mu?

Memnun musunuz?

• Çok Memnunum

• Memnunum

• Eh işte

• Kötü

• Telefon bozma bedduası. (Enter)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

200749

Kilopat
Makaleler
11
Biliyorum teknoloji şans işidir. Fakat bir de kullanıcıların yorumlarını merak ettim. Lütfen sadece kullananlar oylamaya katılsın.

Biliyorum teknoloji şans işidir. Fakat bir de kullanıcıların yorumlarını merak ettim. Lütfen sadece kullananlar oylamaya katılsın.
General Mobile tablet kullanıyorum. Bir daha alırsam... 3 kez soket değiştirdim. En sonunda bıkıp bataryasına düz kontak yaparak şarj etmeye başladım. Hala öyle kullanıyorum.
Yani şarj soketi anlamında rezaletler.

GM 4G kullanıyorum, telefonla pek işim olmadığı için değiştirme ihtiyacı duymadım. Şarj konusunda rezalet bir ürün. Bir gün %10 şarj çok zor giderken ertesi gün %10 şarj 3-5 dakikada gidebiliyor. Ürün eski biliyorum ama şikayetim böyle.

Uzun süre oyalanınca da ısınma sorunu var.

GM5 Plus kullanan çevremdekiler genel olarak memnunlar. Fiyatına göre iyi bence bu ürün. Tabi beklentilerinize bağlı olarak bu durum değişir. Aynı fiyatta Xiaomi modelleri de düşünülebilir ithalatçı garantili olarak.

Kendim 2seneye yakındır kullanıyorum. Çevremde de kullananlar var genelde soket sorunu GM discovery de duydum. GM 5 ve üstü modellerde hiç bu sıkıntıyı duymadım. Kendimde aktif GM 5Plus kullanmaktayım ve günlük internet ve küçük programlar veya küçük çaplı oyunlar için çok verimli diyebilirim. Eksi olarakta telefon uzun kullanımda ısınıyor ama elim yandı denecek kadar değil. İyiki de almışım diyorum çıktığı zamanki fiyata hakkını sonuna kadar 2sene içinde verdi çünkü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı