General Mobile Tab-4'ü hızlandırma

General Mobile Tab-4 markalı bir tabletim var. Hızlandırmak için neler yapabiliriz? ROM, root vs.
ROM zaten sınırlı sayıda var o cihazda. Root atılır. Üstüne custom kernel yüklenip daha da şahlandırılabilir.

Bu işlemler nasıl yapılır? Kısaca anlatmak istense sizden ricam.

Bu işlemlerin nasıl yapılacağı Fatih projesinde anlatıldı. Sanırım okuldan gelen bir tabletti bu.

Link: Fatih Projesi | Tablet Rom
Yandan şarjlı ise yandan şarjlıya basın. Alttan şarjlı ise alttan şarjlıya basın. İndirdiğiniz dosyanın içinde nasıl yapılacağı anlatılmış zaten.
Bu kısımda ROM atılıyor. Root, Custom Recovery ve Custom kernel için de biraz araştırmanız lazım. Root atılır zaten o kolay da kernel ve Recovery önemli olan kısım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemlerin nasıl yapılacağı Fatih projesinde anlatıldı. Sanırım okuldan gelen bir tabletti bu.

Link: Fatih Projesi | Tablet Rom
Yandan şarjlı ise yandan şarjlıya basın. Alttan şarjlı ise alttan şarjlıya basın. İndirdiğiniz dosyanın içinde nasıl yapılacağı anlatılmış zaten.
Bu kısımda ROM atılıyor. Root, Custom Recovery ve Custom Kernel için de biraz araştırmanız lazım. Root atılır zaten o kolay da Kernel ve Recovery önemli olan kısım.
Hocam E-TAB5 içinde geçerli mi bunlar? Ben önceden ROM atmıştım ama bir yere kadar idare etti, son birkaç aydır yine kasıyor. Bu Custom Recovery ve Custom Kernel için kaynak öneriniz var mı? Son olarak bu işlemler bu kasma ve donmaları önler mi?

Hocam E-TAB5 içinde geçerli mi bunlar? Ben önceden ROM atmıştım ama bir yere kadar idare etti, son birkaç aydır yine kasıyor. Bu Custom Recovery ve Custom Kernel için kaynak öneriniz var mı? Son olarak bu işlemler bu kasma ve donmaları önler mi?
Şu an yüklü bir ROM var anladığım kadarıyla. Sürümü yüksek ihtimalle buradakiyle aynıdır. Arkadaşa attığım linkte sizin cihaz için de ROM var. Custom Recovery'den kastım TWRP.

TWRP yüklü değil ise yükleyin:

Bu oldukça yararlı bir modüldür. Recovery'niz iyiyse o cihazda istediğinizi yapıp değiştirebilirsiniz. Çok önemlidir.
Custom Kernel Etab 5 cihazı için yayınlanmamış. Bu cihazda hızlandırmalar konusunda yardımcı olabilirim. Ayrı bir konu açmanız daha iyi olur. Burada şimdi konudışı mesajdan ban yemek istemem. :)

Konuyu açtıktan sonra etiketlerseniz daha rahat görebilirim.

1622637363632.png

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Eki Görüntüle 1052626
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum.
İlginç bir hata. Kılavuzdaki gibi yaptıysanız normalde görmesi lazım. Bende de bu problemi zamanında demişti sanırım şimdi sizde tekrar görünce bir anımsadım. Ancak nasıl hallettiğimi pek hatırlamıyorum maalesef. :(

İlginç bir hata. Kılavuzdaki gibi yaptıysanız normalde görmesi lazım. Bende de bu problemi zamanında demişti sanırım şimdi sizde tekrar görünce bir anımsadım. Ancak nasıl hallettiğimi pek hatırlamıyorum maalesef. :(

Root kolaymış dediğiniz gibi ama ROM atamıyorum. Adam akıllı videoda yok ne yapmam lazım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı