Genetiğim nasıl?

Hocam herhangi bir ilac kullanmiyorum supplement olarak da bir tek arada bir protein bar o kadar

15 yaşındayım başladığın noktadayım
1.76 70kg şu an 1 ay içerisinde spor salonuna yazılıyorum
Sporla 0 alaka biri değildim kickbokscuyum sadece artık fitnessa başlıyorum kickboksa devam edeceğim yazılacağım spor salonunda yol gösterecek kimse yok maalesef bana o yüzden programı ve beslenmeyi kendim yapacağım önerilerini bekliyorum dostum başarılarının devamını dilerim.

Hocam buradan biraz zor oluyor konusmasi Instagram uzerinden yazarsan sorularini cevaplayip yardimci olbilirim. İnsta:kemal.golcu

Gecenlerde ölçüm yaptım ölçümler: Bel 75 cm, omuzu henüz ölçmedim bir de kol pumplu 40 pumpsuz 37 cm, kilo 77 boy 190cm.
Prlar: Dumbell curl genelde 17.5 kg ile 4x8 tarzı ama son setde tekarı düşürup 20kg olabiliyor, deadlift 150kg 2tekrar, bench 90kg tek tekrar, incline bench 80kg 4 tekrar, lat pulldown kendi kilomdan biraz ağır yapıyorum 80 civarı,barfiks 4x12-10-10-8,dumbell bench press 27.5 incline ile aynı, dumbell row 30kg, squat yaklasık 6aydır düzenli bacak çalıştığım için 80 kg maksimum yağ oranımı bilmiyorum güncel formu atacağım yağ oranım tahminen kaçtır? Birde bacakların içe bakan kısmını nasıl büyütebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240710_223214.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20240710_221500.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 107
Göğüs dışında genetik olarak bir problem göremedim. Biceps bağlantı noktaları vesaire güzel. Göğüste PR atmak yerine, büyütme amaçlı çalışırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. Göğüs eksiğini de kapatırsan, bir eksiğin kalmaz. Trapezleri de çalışmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…