Geniş bilgisayar masası önerisi

Hocam bu arada sadece bilgisayar kullanımı için ise 60cm de gayet yeterli olabilir. Ben aynı zamanda çalışma masam olarak kullandığım için öyle yazdım.
Hocam şöyle söyleyeyim, sadece bilgisayar kullanımı için genişliği 140, 120cm arıyordum ancak çalışma masası şeklinde de kullanmaya karar verdiğimden 160cm'e çıktım. O şekilde sorun olmaz değil mi? 160'ın üstüne çıkamam odam el vermiyor.

Vivense in diğer ürünlerine de bak güzel ürünler güzel fiyatlar var. Vermiş olduğum linkte ki ürün Fiyat avantajı ve senin paylaştığına göre çok avantajlı
Hocam güzel ürün görmüştüm ama 120cm genişlik bana yetmez.

Paylaşılan ürünler 18lik suntalam malzemeden yapılmış basit masalar. O kadar para verip incecik sunta almak mantıklı gelmiyor bana.

Şöyle bir masayı tavsiye ederim.
https://www.hepsiburada.com/plus-ak...-calisma-masasi-demir-iskelet-p-HBV0000122ZGL
Hocam 160 cm civarında olan yok mu, göremedim.
Hocam benim linkini attığımın aynısı zaten bu.

Hocam şöyle söyleyeyim, sadece bilgisayar kullanımı için genişliği 140, 120cm arıyordum ancak çalışma masası şeklinde de kullanmaya karar verdiğimden 160cm'e çıktım. O şekilde sorun olmaz değil mi? 160'ın üstüne çıkamam odam el vermiyor.

Hocam ben derinlik olarak demiştim, genişlik size kalmış. Benim masamın genişliği 120CM, 2 monitör kullanıyorum. Çalışma masası olarak kullandığımda ise genelde 3 sayfa genişliğinde alan kullandığım için bana yetiyor.

Hocam ben derinlik olarak demiştim, genişlik size kalmış. Benim masamın genişliği 120CM, 2 monitör kullanıyorum. Çalışma masası olarak kullandığımda ise genelde 3 sayfa genişliğinde alan kullandığım için bana yetiyor.
Hocam derinlik olarak onda sorun yok. 50 cm bile yetiyor. Genişlik kısmında da sorun olmasın yeter.
Bir de bu linkini paylaştığım masanın kalınlığı 1.8cm civarındaymış. İyi midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı