Geniş SSD Seviye Listesi

İş görür rahatlıkla hocam. Tek sorun fiyatı.
491 TL burada. Daha ucuz yani. Ha alternatif önerebilirim ayrıca.

Hocam, Samsung 870 EVO varken ikisi de alınmaz bence.
Benim klavye mangal oldu bu arada;

870 EVO alıyorsun sırtın bir daha yere gelmiyor.
Geçmiş olsun hocam. Nasıl yaktınız klavyeyi? Benim laptop klavyesine yoğurt dökülmüştü kenarlarında duruyor halen yoğurt kalıntıları.

Geçmiş olsun hocam. Nasıl yaktınız klavyeyi? Benim laptop klavyesine yoğurt dökülmüştü kenarlarında duruyor halen yoğurt kalıntıları.
Sormayın hocam.
870 EVO gerçekten daha iyi bir seçim ama bence.

Hocam ben Kingspec in SATA SSD sini sipariş verdim SATA 2 cihazda sorun çıkarır mı, kronik sorunları var mı?

Yani hocam bir zahmet daha iyi olsun. 2021'de çıkmış SSD'yi 2017 ve 2020'de çıkmış SSD'lerle kıyaslamak hata bile.

Bu arada tekrar geçmiş olsun. Saç kurutması makinesinin soğuk modunu alsaymışsınız keşke. Ya da sulu boya fırçası ile alabilirdiniz tozları. Ben öyle yapıyorum genellikle.

Bu arada tekrar geçmiş olsun. Saç kurutması makinesinin soğuk modunu alsaymışsınız keşke. Ya da sulu boya fırçası ile alabilirdiniz tozları. Ben öyle yapıyorum genellikle.
Maalesef hocam, akıl edemedim. O tarz bir fırçam olsa keşke, işler gerçekten kolaylaşırdı.
Evet Aliexpress üzerinden aldım. Sevindim kronik veya bir sorunu olmamasına.
Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…