- Makaleler
- 34
Evet büyük bir değer. Çoğu SSD 256 veya da 512 MB DRAM içeriyor. Lakin söyleyeyim yanlış olma ihtimali var Flash ID'ye göre.Bu arada 1 GB DRAM fazla değil mi?
Evet büyük bir değer. Çoğu SSD 256 veya da 512 MB DRAM içeriyor. Lakin söyleyeyim yanlış olma ihtimali var Flash ID'ye göre.Bu arada 1 GB DRAM fazla değil mi?
Şu an piyasada bulunan bir model değil, eski. Gerek yok bu yüzden.Hocam Corsair Force LE200'ü de ekler misiniz?
Şu an piyasada bulunan bir model değil, eski. Gerek yok bu yüzden.
benim 5-6 yıllık sandisk 3D ultra da neden %99 görünüyor? Hatalı mı acaba?Eki Görüntüle 948436
Hocam CrystalDiskInfo'yu açtım bir sesler geliyor. Baktım sağlık %98 olmuş. Benim yerimde başkası olsa şimdi konu açardı ve telaşa düşerdi eminim.Üçüncü aydayız şu an. SeaTools'da toplam yazılan veri 1.30 TB ama burada 1.2 TB ne alakaysa.
![]()
Hocam biliyorum ama memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 948436
Hocam CrystalDiskInfo'yu açtım bir sesler geliyor. Baktım sağlık %98 olmuş. Benim yerimde başkası olsa şimdi konu açardı ve telaşa düşerdi eminim.Üçüncü aydayız şu an. SeaTools'da toplam yazılan veri 1.30 TB ama burada 1.2 TB ne alakaysa.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.