H510M kartınız varsa NVMe alın bence. Çok fazla alan kullanmayacaksanız 250GB kapasiteli bir Kingston A2000 bile işinizi görür.
Destekliyor ama M2 SATA taktığınızda SATA 1 portunu kullanamayacağınıza dair bir ibare var. Yani kısa cevap evet takılabilir.Bahsetmiş olduğum SSD WD Green olan uygun mu anakart için?
Destekliyor ama M.2 SATA taktığınızda SATA 1 portunu kullanamayacağınıza dair bir ibare var. Yani kısa cevap evet takılabilir.
Ama tavsiyem hala NVMe alınması yönünde.
Destekliyor ama M.2 SATA taktığınızda SATA 1 portunu kullanamayacağınıza dair bir ibare var. Yani kısa cevap evet takılabilir.
Ama tavsiyem hala NVMe alınması yönünde.
M.2 standarttır zaten. 2280 gibi kavramlar en ve boyunu anlatır.M.2 denilen şey SSD'in boyutuna mi deniyor? Ve M.2 SATA ve M.2 NVMe'nin farki nedir? NVMe daha mi iyi performans gösteriyor? Bilgilendirirsen sevinirim.
Anakartta SATA 1'den SATA '4 kadar port var hepsine takabiliyor muyum? SATA 4'e taksam daha mi iyi?
M.2 standarttır zaten. 2280 gibi kavramlar en ve boyunu anlatır.
NVMe PCI-e arayüzünü kullanır daha hızlıdır.
SATA4 portu kullanılamıyormuş, yanlış kılavuza baktığımı fark ettim. H510M Pro kara bakmışım.
Sizin kartın SATA4 portu devre dışı kalacak eğer M.2 SATA takılırsa.
Bahsetmis oldugunuz m2. NVMe'yi buraya mi takacagim?
M.2 standarttır zaten. 2280 gibi kavramlar en ve boyunu anlatır.
NVMe PCI-e arayüzünü kullanır daha hızlıdır.
SATA4 portu kullanılamıyormuş, yanlış kılavuza baktığımı fark ettim. H510M Pro kara bakmışım.
Sizin kartın SATA4 portu devre dışı kalacak eğer M.2 SATA takılırsa.
Evet orası, beğeni atmıştım zaten.
Ana kartınızda bir yükseltme vidası olmalı, o vidayı 2280 boyutu için hangi hizaysa oraya takacaksınız.
Konu açınız, beynimi yaktınız vallahi.
O attığınız şey ekleme kartı.
NVMe SSD dediğiniz şey şudur:
Eki Görüntüle 1312456