Rehber Genişletilmiş Performans Artırma

Ben internetten indirdiğim sürücüyü kurarken hep hata verdi (hatta Technopat'ın YouTube kanalında berker ağabeyin yeni bilgisayar videosunda da aynı hatayı vermişti) Radeon Software'den ise hiç hata vermedi.

Ben internetten indirdiğim sürücüyü kurarken hep hata verdi (hatta Technopat'ın YouTube kanalında berker ağabeyin yeni bilgisayar videosunda da aynı hatayı vermişti) Radeon Software'den ise hiç hata vermedi.

Evet hocam bayağı sorunlu .exe'leri. Ama format atınca bende sürücüler gidiyor. O yüzden bu şekilde kurabiliyorum sadece. Ondan .exe'yi anlattım.

Bir sorum olacak prefetch ne işe yarıyor?

Hocam kusura bakmayın, görmedim mesajınızı. Uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlayan bir hizmet, ama eğer sisteminiz iyi değilse sisteminizi yorar. Çok kullanılan uygulamaları hazırda bekletir, ama fazla güç tüketir ve arkada çalıştığı için performansınızı düşürür.

Hocalarım kızgın atmak yerine neden beğenmediğinizi yazsanız çok sevineceğim. Bu sayede hem kendimi geliştiririm. Hani kızgın atın bir sorun yok ama keşke neden kızgın attığınızı da yazsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…